maandag 9 december 2019 | week 50
Home » Lezersschrijven » Bloemenkiosk

Bloemenkiosk

Ook ik vind dat de gemeente helemaal verkeerd bezig is hoe ze met de twee heren van de bloemenkiosk omgaat. De plaats bij AH op het Westerplein was een uitstekende, gezellige plek. Nadat ik boodschappen had gedaan, liep ik zo naar Paul en Mart toe om weer even heerlijk te kijken wat ze nu weer voor bloemen hadden. Een geweldige plek volgens mij. Ik snap dan ook niet waarom ze ineens weer naar de andere kant van het centrum moeten verhuizen. Die jongens doen hun best en staan daar om hun brood te verdienen. Als de gemeente het nieuwe plein vrij wil houden is dat prima toch? Geef die mannen lekker hun plaats terug bij AH. Wij tevreden en zij gelukkig. Wat wil de gemeente nog meer? De gemeente wil toch ook dat de bewoners van Berkel en Rodenrijs tevreden zijn?!

Jacqueline van Duinen

Check Also

Verlichting in Sterrenpark

De verlichting in het Sterrenpark is heel slecht. Sinds de zomer is er één lantaarnpaal …

Geef een reactie