maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Advertorial » Lake House Rotterdam en Bergsche Plas in Cubaanse sfeer
Bergschenhoek - Zondag 14 april is het tijd voor Havana Summer Club tijdens de seizoensopening in het Lage Bergse Bos bij Lake House Rotterdam en Familierestaurant Bergsche Plas.

Lake House Rotterdam en Bergsche Plas in Cubaanse sfeer

Lake House Rotterdam en Bergsche Plas in Cubaanse sfeer

Bergschenhoek – Zondag 14 april is het tijd voor Havana Summer Club tijdens de seizoensopening in het Lage Bergse Bos bij Lake House Rotterdam en Familierestaurant Bergsche Plas.

De salsa bands verspreiden hun warme klanken, je neemt een slok van je Mojito terwijl je de geuren van de barbecue van chefs Jochem Appel en IJsbrant Wilbrenninck tot je neemt. Met de zon op je bol geniet je samen met je beste vrienden en familie van de officiële seizoenopening bij Lake House Rotterdam en Familierestaurant Bergsche Plas.
De Havana Summer Club start om 15.00 uur. De twee paviljoens nemen je mee op reis naar de Cubaanse hoofdstad. Voor jong en oud is er van alles te beleven en proeven wat je in Havaanse sferen brengt. Optredens van Salsa Ventura, Los del Sol en Sylvana Oosterhoff, cocktails en barbecues, maar ook springkussens en ijscokarren. Het wordt een dag om nooit te vergeten.
De eerste zonvakantie is geboekt, zondag 14 april in het Bergse Bos. De toegang is geheel gratis, dus mis het niet!

Lake House Rotterdam
Bergsebosdreef 6
2661GN Bergschenhoek
www.lakehouserotterdam.nl

Familierestaurant Bergsche Plas
Rottebandreef 50
2661GR Bergschenhoek
www.bergscheplas.nl

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie