vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Advertorial » Lake House Rotterdam en Bergsche Plas in Cubaanse sfeer
Bergschenhoek - Zondag 14 april is het tijd voor Havana Summer Club tijdens de seizoensopening in het Lage Bergse Bos bij Lake House Rotterdam en Familierestaurant Bergsche Plas.

Lake House Rotterdam en Bergsche Plas in Cubaanse sfeer

Lake House Rotterdam en Bergsche Plas in Cubaanse sfeer

Bergschenhoek – Zondag 14 april is het tijd voor Havana Summer Club tijdens de seizoensopening in het Lage Bergse Bos bij Lake House Rotterdam en Familierestaurant Bergsche Plas.

De salsa bands verspreiden hun warme klanken, je neemt een slok van je Mojito terwijl je de geuren van de barbecue van chefs Jochem Appel en IJsbrant Wilbrenninck tot je neemt. Met de zon op je bol geniet je samen met je beste vrienden en familie van de officiële seizoenopening bij Lake House Rotterdam en Familierestaurant Bergsche Plas.
De Havana Summer Club start om 15.00 uur. De twee paviljoens nemen je mee op reis naar de Cubaanse hoofdstad. Voor jong en oud is er van alles te beleven en proeven wat je in Havaanse sferen brengt. Optredens van Salsa Ventura, Los del Sol en Sylvana Oosterhoff, cocktails en barbecues, maar ook springkussens en ijscokarren. Het wordt een dag om nooit te vergeten.
De eerste zonvakantie is geboekt, zondag 14 april in het Bergse Bos. De toegang is geheel gratis, dus mis het niet!

Lake House Rotterdam
Bergsebosdreef 6
2661GN Bergschenhoek
www.lakehouserotterdam.nl

Familierestaurant Bergsche Plas
Rottebandreef 50
2661GR Bergschenhoek
www.bergscheplas.nl

Check Also

Zalando biedt 1500 werkplaatsen op voormalige veilinglocatie

Bleiswijk - Voor de bouw van een fulfilment center met een vloeroppervlak van 140.000 vierkante meter zal het voormalige terrein van FloraHolland worden herontwikkeld. Het gebouw wordt de meest geautomatiseerde locatie binnen het netwerk van Zalando en zal daarnaast op de middellange termijn 1500 banen creëren. De eerste pakketten worden naar verwachting in de zomer van 2021 vanuit Bleiswijk geleverd.

Geef een reactie