maandag 9 december 2019 | week 50
Home » Advertorial » Terrasoverkappingshow Vitrona groot succes

Terrasoverkappingshow Vitrona groot succes

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 29 en zaterdag 30 maart heeft Vitrona in Berkel en Rodenrijs een geweldige terrasoverkappingshow georganiseerd. Tijdens de show werd er genoten van speciale hapjes die werden bereid door een lokale chefkok van Pure Passie on Tour op een Big Green Egg. In tegenstelling tot andere jaren hadden we deze keer besloten de barbecue in het midden van onze showroom te zetten wat zorgde voor een heerlijke geur gedurende het gehele weekend! Meer dan 150 ge├»nteresseerden hebben de show bezocht. Met hen zijn leuke gesprekken gevoerd waarbij ook een groot aantal enthousiast kon worden gemaakt voor een vervolgafspraak voor advies op locatie. Naast het advies konden klanten ook profiteren van mooie acties, denk hierbij aan gratis 3d visualisaties en korting op led verlichting!

Check Also

Fource Logistics komt naar Oudeland

Berkel en Rodenrijs - Met het plaatsen van de handtekeningen bekrachtigden betrokkenen de komst van een modern en duurzaam distributiecentrum (DC) voor Fource Logistics aan de Marconisingel op bedrijventerrein Oudeland. Nadat deze feestelijke handeling maandagmiddag 2 december had plaatsgevonden kon de bouw een dag later van start.

Geef een reactie