dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » Advertorial » Terrasoverkappingshow Vitrona groot succes

Terrasoverkappingshow Vitrona groot succes

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 29 en zaterdag 30 maart heeft Vitrona in Berkel en Rodenrijs een geweldige terrasoverkappingshow georganiseerd. Tijdens de show werd er genoten van speciale hapjes die werden bereid door een lokale chefkok van Pure Passie on Tour op een Big Green Egg. In tegenstelling tot andere jaren hadden we deze keer besloten de barbecue in het midden van onze showroom te zetten wat zorgde voor een heerlijke geur gedurende het gehele weekend! Meer dan 150 geïnteresseerden hebben de show bezocht. Met hen zijn leuke gesprekken gevoerd waarbij ook een groot aantal enthousiast kon worden gemaakt voor een vervolgafspraak voor advies op locatie. Naast het advies konden klanten ook profiteren van mooie acties, denk hierbij aan gratis 3d visualisaties en korting op led verlichting!

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie