dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » Advertorial » Mode – Lifestyle – Culinair Event Berkel Centrum
Traditiegetrouw organiseren de winkeliers van Berkel Centrum jaarlijks het Mode - Lifestyle - Culinair Event. Dit jaar wordt het evenement in het voorjaar georganiseerd op zaterdag 13 april. U bent vanaf 13.00 uur van harte welkom op de Kerksingel om de shows bij te wonen en te genieten van de nieuwste voorjaarstrends en heerlijke hapjes.

Mode – Lifestyle – Culinair Event Berkel Centrum

Mode – Lifestyle – Culinair Event Berkel Centrum

Traditiegetrouw organiseren de winkeliers van Berkel Centrum jaarlijks het Mode – Lifestyle – Culinair Event. Dit jaar wordt het evenement in het voorjaar georganiseerd op zaterdag 13 april. U bent vanaf 13.00 uur van harte welkom op de Kerksingel om de shows bij te wonen en te genieten van de nieuwste voorjaarstrends en heerlijke hapjes.

Wat zijn de nieuwste kleding- en lifestyle trends? Dat wordt duidelijk tijdens de modeshows. Modeliefhebbers kunnen deze dag veel inspiratie opdoen voor het voorjaar. De winkeliers presenteren op de loper op de Kerksingel de nieuwste mode en lifestyle trends tijdens twee bruisende shows. Net als vorig jaar geen catwalk, maar een lange loper met blokken.

Deelnemende winkels

De shows starten om 13.00 en 14.30 uur met de volgende winkeliers:
The Denim Store, Dikkenberg Mode, Kiekiek Friends, Bloemendaal Schoenen, Things Mode, 4 You Lingerie, House of Silk ’n Stone, Double S, Intersport samen met PIM sneakers, Boekhandel Van Atten, Fraser Optiek, Solange, Blue Wave/Big Boss, Street One, Fiore en Xenos.

Gezondheidsmetingen

Sportclub MyLife, gevestigd aan de Berkelse Poort 21, is deze dag ook aanwezig. U kunt bij hen terecht voor een gezondheidsmeting. Aan de hand van de resultaten van de meting krijgt u voorlichting en wordt u vrijblijvend uitgenodigd voor een training en/of coaching bij de sportclub.

Hapjes en drankjes

Naast het bekijken van de laatste mode- en lifestyletrends, kunt u weer genieten van heerlijke snacks die aangeboden worden door verschillende winkeliers. Tijdens de twee shows worden diverse lekkernijen aangeboden door de winkeliers, zoals kipspecialiteiten, heerlijke koeken, fruit, wijn, chocolade en warme snacks.
De deelnemende winkeliers zijn: Gildepoelier Leon van den Berg, Verhage, Bakker Ammerlaan, Maison Sjokola, Wijnhandel van Vianen, Snackbar Berkel, Sonja’s Vitaminebron, Bakker van Maanen en Visshop Berkel.

Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten voor meer informatie! Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram op @berkelcentrum!

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie