woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Mode – Lifestyle – Culinair Event Berkel Centrum
Traditiegetrouw organiseren de winkeliers van Berkel Centrum jaarlijks het Mode - Lifestyle - Culinair Event. Dit jaar wordt het evenement in het voorjaar georganiseerd op zaterdag 13 april. U bent vanaf 13.00 uur van harte welkom op de Kerksingel om de shows bij te wonen en te genieten van de nieuwste voorjaarstrends en heerlijke hapjes.

Mode – Lifestyle – Culinair Event Berkel Centrum

Mode – Lifestyle – Culinair Event Berkel Centrum

Traditiegetrouw organiseren de winkeliers van Berkel Centrum jaarlijks het Mode – Lifestyle – Culinair Event. Dit jaar wordt het evenement in het voorjaar georganiseerd op zaterdag 13 april. U bent vanaf 13.00 uur van harte welkom op de Kerksingel om de shows bij te wonen en te genieten van de nieuwste voorjaarstrends en heerlijke hapjes.

Wat zijn de nieuwste kleding- en lifestyle trends? Dat wordt duidelijk tijdens de modeshows. Modeliefhebbers kunnen deze dag veel inspiratie opdoen voor het voorjaar. De winkeliers presenteren op de loper op de Kerksingel de nieuwste mode en lifestyle trends tijdens twee bruisende shows. Net als vorig jaar geen catwalk, maar een lange loper met blokken.

Deelnemende winkels

De shows starten om 13.00 en 14.30 uur met de volgende winkeliers:
The Denim Store, Dikkenberg Mode, Kiekiek Friends, Bloemendaal Schoenen, Things Mode, 4 You Lingerie, House of Silk ’n Stone, Double S, Intersport samen met PIM sneakers, Boekhandel Van Atten, Fraser Optiek, Solange, Blue Wave/Big Boss, Street One, Fiore en Xenos.

Gezondheidsmetingen

Sportclub MyLife, gevestigd aan de Berkelse Poort 21, is deze dag ook aanwezig. U kunt bij hen terecht voor een gezondheidsmeting. Aan de hand van de resultaten van de meting krijgt u voorlichting en wordt u vrijblijvend uitgenodigd voor een training en/of coaching bij de sportclub.

Hapjes en drankjes

Naast het bekijken van de laatste mode- en lifestyletrends, kunt u weer genieten van heerlijke snacks die aangeboden worden door verschillende winkeliers. Tijdens de twee shows worden diverse lekkernijen aangeboden door de winkeliers, zoals kipspecialiteiten, heerlijke koeken, fruit, wijn, chocolade en warme snacks.
De deelnemende winkeliers zijn: Gildepoelier Leon van den Berg, Verhage, Bakker Ammerlaan, Maison Sjokola, Wijnhandel van Vianen, Snackbar Berkel, Sonja’s Vitaminebron, Bakker van Maanen en Visshop Berkel.

Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten voor meer informatie! Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram op @berkelcentrum!

Check Also

Muller & Co veilt ‘eerste vaatje’ nieuwe haring

Berkel en Rodenrijs - Heineken zette een openingsbod in van € 1500,- voor het eerste vaatje nieuwe haring dat woensdagavond 12 juni werd geveild bij Muller ##+## Co tijdens de inmiddels traditionele haringparty. Dat liet Lansingerland niet gebeuren en dus werd er goed geboden. Het was uiteindelijk Piet Hijdra die de veilinghamer liet zwijgen na het bod van € 3500,-.

Geef een reactie