woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Josh & Juuls Foodbar verovert plekje op De Kruin

Josh & Juuls Foodbar verovert plekje op De Kruin

Josh & Juuls Foodbar verovert plekje op De Kruin

Bergschenhoek – De deuren van Josh & Juuls in het centrum van Bergschenhoek gingen eind februari pas open, maar het lijkt net of de foodbar er al jaren is. Vertrouwd, gezellig en met een heel ’lekkere’ kaart!

“Nee, nog geen officiële opening; eerst maar eens gaan draaien,” besliste Suzanne Stolk-Jerphanion, de eigenaresse die vanaf haar achtste in Bergschenhoek woont en in het pand op De Kruin de ideale locatie zag voor een restaurant waar zij al haar ideeën in kwijt kan. Samen met zoon Joshua (26) en dochter Julia (24) – die beiden uit de horeca komen – zet zij er de schouders onder, in de keuken terzijde gestaan door chef-kok Ayoub Malik en souschef Koen Bontameen. Zoon Tristan kijkt de kunst vanuit de spoelkeuken en de keuken nog even af, want met zijn 15 jaar is hij nog net te jong om al mee te draaien in de zaak. Een echt familiebedrijf dus, maar ook – en dat voel je meteen als je er binnen wandelt – een bedrijf met een goed sfeertje.

Bekend

Suzanne is geen onbekende in het centrum van Bergschenhoek. Vanaf 2009 runde zij New York Pizza in de Dorpsstraat. Nadat zij die eind 2017 had verkocht volgde een rustig jaar waarin zij zich kon beramen op nieuwe plannen. Toen Suzanne werd gebeld met de mededeling dat het pand aan De Kruin vrij kwam hoefde ze niet lang na te denken over de volgende stap.
Josh & Juuls heeft een leuke foodbarkaart met tal van gerechten die niet aan tijd gebonden zijn en dus de hele dag en avond besteld kunnen worden. De specialiteit is de J&J Platter; een lange plank met tal van vis en/of vleeshapjes of vegetarische lekkernijen die op tafel komen en waar met elkaar van gesmuld kan worden. Want dat is de sfeer bij Josh & Juuls; gezellig, lekker, samen en genieten! Daarnaast veel lekkere steaks van de gril, spareribs en de nu al favoriete schnitzel. De kinderen hebben hun eigen menu (en stoel voor de kleintjes) en ook de presentatie van burgers is het bekijken en proeven waard. Rest de sides to share met daarop zowel hoofd- als bijgerechten voor elk gezelschap; groot of klein.

Bar en terras

Naast de foodbar presenteert Josh & Juuls een mooie en lange bar met een keuze uit een scala aan cocktails en andere drankjes. De keuze op de borrelkaart is groot; van zowel drankjes als bijpassende hapjes. Wordt het echt lente en zomer, dan gaan de stoelen en tafels naar buiten voor een heerlijk terras. Wie wil er nu niet lekker wakker worden of even bijpraten met een smakelijke bak koffie en een taartje erbij!
Josh & Juuls is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Vanaf 11.00 uur tot 23.00 uur (dinsdag en woensdag), 24.00 uur (donderdag) en 01.00 uur (vrijdag en zaterdag). En je kunt het geloven of niet, maar reserveer vooraf (010 – 316 10 61), want gezien de grote toeloop lijkt het nu al of ze er jaren zitten en een grote klantenkring hebben opgebouwd.

Check Also

Muller & Co veilt ‘eerste vaatje’ nieuwe haring

Berkel en Rodenrijs - Heineken zette een openingsbod in van € 1500,- voor het eerste vaatje nieuwe haring dat woensdagavond 12 juni werd geveild bij Muller ##+## Co tijdens de inmiddels traditionele haringparty. Dat liet Lansingerland niet gebeuren en dus werd er goed geboden. Het was uiteindelijk Piet Hijdra die de veilinghamer liet zwijgen na het bod van € 3500,-.

Geef een reactie