dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Kom maar op met die zon!

Kom maar op met die zon!

Kom maar op met die zon!

Kiekiek Friends en Double S zijn er helemaal klaar voor: laat de zon en zomer maar komen! Ze hebben zin in het nieuwe seizoen met voor dit jaar heel veel kleurige kleding, zachte stoffen, dierenprints en biokatoen.

Chantal opende ruim dertien jaar geleden haar kinderkledingzaak Kiekiek aan de Kerksingel in Berkel Centrum; voor jongens en meisjes met de maten 44 tot en met 152, dus ook voor de allerkleinsten. Met daarbij een grote afdeling voor de baby’tjes: complete kraampakketten, knuffels in soorten en maten en heel veel leuke kraamcadeautjes. Zus Manon volgde vier jaar geleden met de opening van Double S met daarin kleding voor jongens en meisjes in de maten 140 tot en met 188. Twee gezellige, aparte zaken in Berkel Centrum die binnen met elkaar verbonden zijn. Met in beide zaken leuke, lieve en stoere mode. Ook mode van diverse merken die zij inkopen en die als bedrijf zowel het WNF als Vergeten Kind steunen.
Met bijpassende accessoires en ook leuke sandalen uit Spanje tot en met maat 35.

Lekker shoppen

Chantal en Manon zijn blij dat de markt weer terug is en de levendigheid die dat op woensdag met zich meebrengt. Rond de kerk komt ook weer een leuk Event. Op zaterdagmiddag 13 april van 12.00 tot 16.00 uur is het genieten geblazen van het Mode – Lifestyle – Culinair Event rond de dorpskerk in Berkel Centrum. Leuk voor jong en oud en voor iedereen die van de nieuwtjes voor de komende seizoenen wil komen genieten!

Check Also

Wijnhandel Van Vianen specialist in whisky en mooie wijnen

Berkel en Rodenrijs - Als enige in Berkel en Rodenrijs kan Glenn van Vianen zijn zaak de echte speciaalzaak in sterke drank en wijnen noemen. Wijnhandel van Vianen aan het Westerplein in Berkel Centrum; al bijna 35 jaar een familiebedrijf dat meegaat met de tijd.

Geef een reactie