dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » Sport » Volley2B Heren 3 kampioen

Volley2B Heren 3 kampioen

Volley2B Heren 3 kampioen

Bergschenhoek – Na een zinderend seizoen was er voor de mannen van Heren 3 het moment gekomen om het lang beoogde kampioenschap binnen te slepen. De ervaren vedettes waren dit seizoen begonnen met slechts één missie: kampioenschap en de bijbehorende promotie. Vanaf het begin van het seizoen konden de mannen rekenen op de financiële, mentale en verzorgende steun van hun sponsor Fysio Fitality. En hoewel de mannen enkele weken geleden al in de gelegenheid waren het kampioenschap veilig te stellen, hebben zij er bewust voor gekozen om dit op 30 maart tegen Vevero in de thuishal (sporthal de Ackers) te voltrekken. Onder het gedreun van trommels en toeters en het toeziend oog van hun sponsor wisten de mannen het kampioenschap echt binnen te slepen. Bij de eerste gewonnen set was het moment daar, tot vreugde van het in grote getale aanwezige thuispubliek. De overige drie sets werden eveneens zakelijk gewonnen waarna de mannen met de zoveelste dominante overwinning fluitend richting de laatste twee wedstrijden kunnen.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie