woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Sport » Volley2B Heren 3 kampioen

Volley2B Heren 3 kampioen

Volley2B Heren 3 kampioen

Bergschenhoek – Na een zinderend seizoen was er voor de mannen van Heren 3 het moment gekomen om het lang beoogde kampioenschap binnen te slepen. De ervaren vedettes waren dit seizoen begonnen met slechts één missie: kampioenschap en de bijbehorende promotie. Vanaf het begin van het seizoen konden de mannen rekenen op de financiële, mentale en verzorgende steun van hun sponsor Fysio Fitality. En hoewel de mannen enkele weken geleden al in de gelegenheid waren het kampioenschap veilig te stellen, hebben zij er bewust voor gekozen om dit op 30 maart tegen Vevero in de thuishal (sporthal de Ackers) te voltrekken. Onder het gedreun van trommels en toeters en het toeziend oog van hun sponsor wisten de mannen het kampioenschap echt binnen te slepen. Bij de eerste gewonnen set was het moment daar, tot vreugde van het in grote getale aanwezige thuispubliek. De overige drie sets werden eveneens zakelijk gewonnen waarna de mannen met de zoveelste dominante overwinning fluitend richting de laatste twee wedstrijden kunnen.

Check Also

Ze doen het weer!

Ze doen het weer! Bergschenhoek – Met 307 punten pakt de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging, waar …

Geef een reactie