woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Sport » Open dag Outdoor Valley

Open dag Outdoor Valley

Bergschenhoek – Op zaterdag 20 april trekt Outdoor Valley Sports alle registers open. Een uitgebreid programma met allerlei sportactiviteiten en trainingen voor volwassenen en kinderen, die kennis willen maken met suppen, kajakken en mountainbiken. Tijdens deze Open dag starten iedere 20 minuten diverse trainingen onder begeleiding van professionele trainers. Naast de reguliere trainingen staan er ook nieuwe trainingen op het programma voor alle leeftijden. Lekker samen buitensporten en work-outs doen. Terwijl de kinderen actief zijn bij de Adventure- en/of Klimclub kunnen ouders meedoen met een bootcamp. Om daarna samen de strijd aan te gaan tijdens de ouder/kind survival-run training.
De Open dag start om 12.00 uur. Van 12.30 tot 15.30 uur zijn er elke 20 minuten diverse work-outs en buitensportactiviteiten. Vanaf 15.30 uur is het nagenieten met een drankje op het terras. Deelname is vanaf zes jaar. Iedereen is welkom op zaterdag 20 april om lekker te sporten bij Outdoor Valley Sports.
Informatie: www.outdoorvalleysports.nl.

Check Also

Ze doen het weer!

Ze doen het weer! Bergschenhoek – Met 307 punten pakt de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging, waar …

Geef een reactie