woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Prikbord » PRIKBORD BLEISWIJK

PRIKBORD BLEISWIJK

Ruimte voor Gebed

Bleiswijk – Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april wordt er weer een Ruimte voor Gebed georganiseerd in de Gereformeerde Kerk Open Hof, Dorpsstraat 50. Het thema is: Wie heeft het laatste woord? Wie ook wil bidden en op zoek is naar de stilte en deze ruimte voor een uur wil bezoeken (alleen of met iemand met wie u dit uur wil delen) is van harte welkom. Wilt u bij de aanmelding doorgeven welke twee dagdelen de voorkeur hebben (vrijdagochtend, vrijdagmiddag, zaterdagochtend of zaterdagmiddag). Informatie/aanmelden kan door een mail te sturen naar: ruimtevoorgebed@gereformeerdekerkbleiswijk.nl of bel 06 – 30734034.

Dorcas Depot

Bleiswijk – Op zaterdag 13 april is er weer gelegenheid om kleding en schoenen in te leveren bij het Dorcas Depot Bleiswijk. Geopend elke tweede zaterdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur. Locatie: parkeerterrein achter Dorpsstraat 72. Informatie: Herman Veenman, 06 – 10531756 of Henny Maasland, 06 – 42072324.

Dansen in De Leeuwerik

Bleiswijk – Op zaterdag 13 april zal er weer gedanst worden in dienstencentrum De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Een gezellige avond voor iedereen die van dansen houdt. De Ballroom, Line dansen en Latijns-Amerikaanse dans wisselen elkaar af waardoor deze avond ook geschikt is voor alleenstaande en mensen zonder danspartner. DJ Herman zal de dansmuziek verzorgen. Zaal open 19.30 uur; de eerste dans is om 20.00 uur, einde 24.00 uur. Toegangsprijs € 5,-, voor actiefpashouders € 4,-. Informatie: 06 – 17566778 of vandenberg.otto@gmail.com.

Klaverjassen KBO

Bleiswijk – Dinsdag 16 april wordt er vanaf 14.00 uur geklaverjast en Rummikub gespeeld in het Parochiehuis Hoefweg 53. Ook wordt er gefietst onder leiding van Arnold Oosterlaan. De kosten zijn € 5,- voor KBO-leden en € 6,- voor niet-leden. Koffie/thee en een drankje zijn gratis. Deze soosmiddagen zijn altijd de eerste en derde dinsdag van de maand.

Ledenavond Vrouwen van Nu

Bleiswijk – Woensdag 17 april komt Vrouwen van Nu Bleiswijk bij elkaar voor een bijzondere ledenavond. Dit keer gaan de dames met een luchtballon de lucht in, en deze ballonvaart neemt ze mee hoog boven de Alpen. Er wordt gekeken naar een indrukwekkende digitale multimediashow die door kleurrijke verhalen wordt ingeleid. Een professionele presentatie in HDAV-kwaliteit gepresenteerd door Ben Bläss. Waar: De Leeuwerik, Leewerikstraat 2, zaal de Pauw. Ook introducés zijn welkom; zij betalen € 5,- entree. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30.

Paaseieren zoeken

Bleiswijk – Het jaarlijkse Paaseieren zoeken bij ’t Ezelsbruggetje aan de Kooilaan komt er weer aan! Op Goede Vrijdag 19 april. Tijden: 15.30 uur kinderen van 0 t/m 3 jaar (alleen met begeleiding), 16.00 uur kinderen van 4 t/m 6 jaar en 16.30 uur kinderen van 7 t/m 10 jaar. Vergeet niet een mandje mee te nemen voor de chocolade paaseitjes. Bij de ingang krijgen de kinderen een bonnetje, waarmee ze na het eieren zoeken echte eieren ontvangen. Kom wel op tijd!

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Gezellige Bingo in Ontmoet! te Bergschenhoek Op Zaterdag 17 augustus is er weer een gezellige …

Geef een reactie