dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » SchuldHulpMaatjes gezocht

SchuldHulpMaatjes gezocht

Lansingerland – In veel huishoudens krijgen mensen de touwtjes niet meer aan elkaar geknoopt. Problematische schulden komen vaak voor, maar meestal in het verborgene. Schuld kan iedereen overkomen. Scheiding, ontslag, invaliditeit, oplichting, onverwacht toeslagen terug moeten betalen, een serie tegenvallers en ‘even niet opgelet’, zijn allemaal redenen om een schuld op te bouwen. SchuldhulpMaatje wil de onzichtbaarheid rondom schuld opheffen en nodigt mensen uit hiermee voor de dag te komen. Zij biedt een maatje die stapje voor stapje helpt om de zaken weer in beeld en op orde te krijgen, terug naar een gezonde balans tussen uitgaven en inkomsten. Om alle hulpvragers snel te kunnen begeleiden, is men op zoek naar nieuwe maatjes en een extra coördinator. Informatie: http://www.benjijschuldenvrij.nl of https://www.schuldhulpmaatje.nl/locatie/lansingerland.
Aanmelding kan bij coördinatoren Arend de Jong (06 – 267 933 96) en Jeanette Philipse (06 – 227 533 06) of per mail: coordinator@shm-lansingerland.nl.

Check Also

Buurtfeest bewoners Bloemenbuurt

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 22 juni organsieert de buurtgroep van de Bloemenbuurt een wijkfeest. …

Geef een reactie