dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » fbpost » Getuigenoproep poging straatroof

Getuigenoproep poging straatroof

Berkel en Rodenrijs – De politie is dringend op zoek naar getuigen van een poging tot straatroof op donderdag 21 maart 2019 tussen 07.45 en 08.00 uur in de omgeving van de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs. Het slachtoffer werd door twee jongens op een scooter van zijn fiets afgetrapt. Hierna werd het slachtoffer meerdere malen geschopt. Het slachtoffer moest zijn spullen afgeven wat hij niet heeft gedaan.
Signalement:
Bestuurder scooter: licht getinte jongen van 18 à 19 jaar, dun postuur, zwart kort baardje. Droeg een camouflagekleurige jas met capuchon, blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen merk Lacoste.
Passagier scooter: blanke jongen van 18 à 19 jaar, dun postuur. Droeg een zwarte jas en een donkerblauwe camouflagebroek.
Zij reden op een mat-zwarte scooter.
Als u iets heeft gezien of gehoord dan wordt u verzocht dit te melden op telefoonnummer 0900-8844, met referentienummer: 2019089302.

Check Also

Gratis advies van energiecoach geeft inzicht

Berkel en Rodenrijs - Een van de meest besproken onderwerpen van de laatste tijd is wel het klimaat. Dit onderwerp staat hoog op de agenda van menig politieke partij en de kranten staan bol van de gevolgen van klimaatverandering. Veel mensen zijn bereid om kritisch te kijken naar hun energieverbruik. Alleen, wat zijn de oplossingen als deze aan de hoge kant zijn?

Geef een reactie