dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » fbpost » Getuigenoproep poging straatroof

Getuigenoproep poging straatroof

Berkel en Rodenrijs – De politie is dringend op zoek naar getuigen van een poging tot straatroof op donderdag 21 maart 2019 tussen 07.45 en 08.00 uur in de omgeving van de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs. Het slachtoffer werd door twee jongens op een scooter van zijn fiets afgetrapt. Hierna werd het slachtoffer meerdere malen geschopt. Het slachtoffer moest zijn spullen afgeven wat hij niet heeft gedaan.
Signalement:
Bestuurder scooter: licht getinte jongen van 18 à 19 jaar, dun postuur, zwart kort baardje. Droeg een camouflagekleurige jas met capuchon, blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen merk Lacoste.
Passagier scooter: blanke jongen van 18 à 19 jaar, dun postuur. Droeg een zwarte jas en een donkerblauwe camouflagebroek.
Zij reden op een mat-zwarte scooter.
Als u iets heeft gezien of gehoord dan wordt u verzocht dit te melden op telefoonnummer 0900-8844, met referentienummer: 2019089302.

Check Also

Raad vraagt nadere bestudering bomenkap recreatiegebied Rottemeren

Lansingerland - De inwoners van Lansingerland die wel eens in de Bleiswijkse en Bergschenhoekse bossen bij de Rotte komen zien de kaalslag die door het kappen van veel bomen in deze recreatiegebieden plaatsvindt en velen vragen zich af of dit niet anders kan.

Geef een reactie