woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » fbpost » Getuigen poging straatroof gezocht

Getuigen poging straatroof gezocht

Berkel en Rodenrijs – De politie is dringend op zoek naar getuigen van een poging tot straatroof op donderdag 21 maart 2019 tussen 07.45 en 08.00 uur in de omgeving van de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs. Het slachtoffer werd door twee jongens op een scooter van zijn fiets getrapt. Hierna werd het slachtoffer meerdere malen geschopt. Het slachtoffer moest zijn spullen afgeven wat hij niet heeft gedaan.
Signalement:
Bestuurder scooter: licht getinte jongen van 18 à 19 jaar, dun postuur, zwart kort baardje. Droeg een camouflagekleurige jas met capuchon, blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen merk Lacoste.
Passagier scooter: blanke jongen van 18 à 19 jaar, dun postuur. Droeg een zwarte jas en een donkerblauwe camouflagebroek.
Zij reden op een mat-zwarte scooter.
Als u iets heeft gezien of gehoord dan wordt u verzocht dit te melden op telefoonnummer 0900-8844, met referentienummer: 2019089302.


Check Also

Tussen hoosbuien door gaven vrijwilligers adviezen en informatie

Berkel en Rodenrijs - Eigenlijk hadden we medelijden met al die vrijwilligers die woensdag 12 juni de informatiekraam over hoe je het beste je toekomstige tuin kunt inrichten, bemanden. In samenwerking met de Hoogheemraadschappen Delfland, Schieland en Krimpenerwaard, had de gemeente Lansingerland de wekelijkse marktdag uitgekozen om onder meer te vertellen hoe je je het beste kunt weren tegen enorme hoosbuien. De dag viel echter letterlijk in het water: het kwam met bakken uit de lucht!