vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Lezersschrijven » Schrijnend

Schrijnend

Zaterdag 23 maart ging ik weer op zoek naar onze vertrouwde bloemenkraam Steentjes. Zeker een uitdaging tegenwoordig. Wat schetst mijn verbazing, wederom verplaatst, nu weggemoffeld voor bakker Ammerlaan. Wanneer krijgen de ondernemers Paul en Martien het respect en vertrouwen van de gemeente Lansingerland waar zij recht op hebben gezien de jarenlange positieve en sfeervolle bijdrage welke zij leveren? Het artikel in de vorige editie wekt bij ons direct wrevel op. Wethouder Kathy Arends had maar liefst 95 ondernemers benaderd om de toekomstige vaste standplaats van deze hardwerkende heren te kunnen bepalen. En jawel, een respons van minder dan 7%, daarbij niet te vergeten haar gesprekken met de klankbordgroepen(?), heeft haar doen overtuigen dat het zo echt niet langer kon. Blijkbaar had 93% van de ondernemers geen probleem met de door Paul en Martien zo gewenste standplaats bij De Visch. De voortdurende farce rondom het nog steeds ongezellige plein, of stenenvlakte zo u wilt, heeft de heren al genoeg omzetderving en frustratie opgeleverd. Stop met deze onzin en geef Paul en Martien de gewenste plek waar zij wat ons betreft recht op hebben!

Raymond en Martine van Ispelen

Check Also

(Ver)gunning standplaats bloemenkiosk

Voor alles en iedereen onbegrijpelijk, dat Martin en Paul nog steeds niet terug mogen naar …

Geef een reactie