maandag 16 september 2019 | week 38
Home » Algemeen » Voorspoedige bouw nieuw clubhuis Scouting Berkel

Voorspoedige bouw nieuw clubhuis Scouting Berkel

Voorspoedige bouw nieuw clubhuis Scouting Berkel

Berkel en Rodenrijs – Net voor het begin van het nieuwe jaar startte de bouw van het nieuwe clubhuis van Scouting Olave St. Clair, beter bekend als Scouting Berkel. Nu het voorjaar zich aandient, zijn de contouren van de nieuwe stek in natuur- en recreatiegebied de Groenzoom goed te zien.

In de afgelopen maanden is er veel werk verzet aan het nieuwe onderkomen: de fundering staat als een (club)huis, de begane vloer is gerealiseerd en met het neerzetten van de staalconstructie is het hoogste punt bereikt. Het gebouw kreeg daarmee ook zijn vorm en daarom vierden de scouts deze mijlpaal dan ook op de locatie zelf. Daarnaast is ook de fundering van de toegangsweg aangelegd. De komende tijd zal de aannemer, Gebr. Wensveen, starten met het metselen van de binnenmuren waarna de verdiepingsvloer wordt aangebracht. Daarna zullen de buitenmuren worden gemetseld.

Sponsorpakketten

De scoutinggroep wil dat toekomstige generaties scouts ook kunnen genieten van wat de natuur hen te bieden heeft en bouwt daarom in stijl met de groene locatie. De vereniging investeert in duurzame installaties, zoals een warmtepomp, warmte-terugwininstallatie en zonnepanelen. Voor deze investeringen, maar ook voor de afwerking en inrichting van het nieuwe clubhuis zoekt de scouting nog sponsoren. Voor bedrijven, maar ook particulieren, heeft de vereniging sponsorpakketten opgesteld van € 100, € 250, € 500 en € 1.000. Voor elk pakket biedt de scouting een tegenprestatie. Zo zal elke sponsor een plek krijgen op de ‘Wall of Steen’. Voor interesse in een sponsorpakket of meer informatie kan men terecht op www.scoutingberkel.nl/sponsorpakketten.

Check Also

Storing Heraut app voor Android gebruikers

Gebruikers van Android die de Heraut app hebben gedownload ondervinden problemen met de app. Door …

Geef een reactie