zaterdag 20 april 2019 | week 16
Home » Advertorial » Spaaractie bij Jumbo

Spaaractie bij Jumbo

Bergschenhoek – Ook dit jaar kunnen klanten met de Jumbo Dagje Uit-spaaractie weer genieten van de leukste uitjes. Al jaren is de spaaractie succesvol en ieder jaar komen er nieuwe dagjes uit bij. Zo kunnen de spaarders dit jaar ook gaan klimmen en klauteren in Monkey Town, genieten van een High Tea bij Fletcher Hotels of een bioscoopje pakken bij de Vue bioscopen. Nieuw is de mogelijkheid om met elkaar te sparen in de Dagje Uit-groepsapp. Zo wordt het nog aantrekkelijker en makkelijker voor groepen om samen te sparen voor een leuk familie- of vriendenuitje. De keuze is groot, klanten kunnen kiezen uit 77 verschillende dagjes uit, variërend van een dagje dierentuin of pretpark tot een bezoek aan theater, museum of sauna. Voor elk wat wils dus. De kortingen kunnen flink oplopen, tot wel 77% van het entreegeld.
De Dagje Uit-spaaractie start woensdag 13 maart en loopt tot en met dinsdag 30 april. Bij besteding van elke € 10,- aan boodschappen ontvangt de klant een speciale Dagje Uit-kortingsmunt ter waarde van € 2,50. Ook zijn er wekelijks extra kortingsmunten te krijgen bij aankoop van actieproducten. De korting is stapelbaar tot € 25,- per kaartje. Het verzilveren van de kortingsmunten kan tot en met 5 januari 2020. Kijk voor de voorwaarden en voor alle dagjes uit op jumbo.com/dagjeuit.

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie