zaterdag 20 april 2019 | week 16
Home » Advertorial » Doner&zo dagelijks geopend en gratis bezorging

Doner&zo dagelijks geopend en gratis bezorging

Doner&zo dagelijks geopend en gratis bezorging

Berkel en Rodenrijs – Vanaf 2015 is Doner&zo in het Gouden Hart gevestigd. Zeven dagen in de week, van 11.30 tot 21.00 uur, kunt u terecht in het gezellige restaurant met maar liefst veertig zitplaatsen. Het assortiment is groot: van broodjes tot maaltijden. Bezorgen is ook mogelijk en gratis in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Pijnacker.

Bij Doner&zo wordt gewerkt met verse ingrediënten; ook maakt men er zelf verse friet. Natuurlijk blijft de kapsalon favoriet, maar ook de maaltijden lopen goed. Bij Doner&zo kunt u genieten van een smakelijk broodje, een wrap of een pizza. Kipsaté, kipnuggets of lamskotelet met salade behoren ook tot de mogelijkheden evenals vegetarische maaltijden. Vers en kwaliteit staan hoog in het vaandel, klanten waarderen dit enorm en komen daarom graag afhalen en eten.

Bezorging

Naast het afhalen en het restaurant wordt er ook bezorgd. Doner&zo heeft een eigen app ontwikkeld waarin je makkelijk je bestelling kunt doorgeven. U kunt de app downloaden of bestellen via de site www.donerenzo.nl. Voor de gratis bezorging rijden er scooters door Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Pijnacker. Catering of grotere bestellingen voor een verjaardag of feestje kunnen ook geregeld worden. Neem hiervoor contact op met Doner&zo.

Personeel gezocht
In de afgelopen twee jaar heeft Doner&zo zijn plek wel veroverd in het Gouden Hart. Door toenemende drukte wordt er gezocht naar bezorgers die op een scooter kunnen rijden! Loop naar binnen, bel of mail naar Elias als je interesse hebt!

Graag verwelkomen de eigenaar en zijn collega’s u voor een lekkere lunch, snack of diner, zij staan zeven dagen per week voor u klaar met een afhaalmaaltijd, een snack of een snelle bediening in het restaurant!

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie