zaterdag 20 april 2019 | week 16
Home » Advertorial » Terrasoverkappingshow bij Vitrona

Terrasoverkappingshow bij Vitrona

Terrasoverkappingshow bij Vitrona

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 29 en zaterdag 30 maart zet Vitrona de deuren weer open voor haar jaarlijkse Terrasoverkappingshow. Tijdens deze twee dagen staat Vitrona volledig in het teken van vaste, schuifbare en lamellen terrasoverkappingen.

We gaan steeds meer waarde hechten aan het buitenleven. Lange zomeravonden tafelen met vrienden, maar ook in de herfst nog nagenieten van de laatste zonnestralen. Met een terrasoverkapping kun je het hele jaar buiten genieten. “In onze showroom presenteren wij diverse opstellingen. Vooral de terrasoverkappingen met een lamellendak of een recht glasdak vallen in de smaak. Tegenwoordig kun je een overkapping volledig naar je eigen smaak aanvullen met led-verlichting, heaters, kachel of zelfs speakers. Maar ook de glazen wanden, windschermen en zonwering zorgen voor extra comfort. Met al deze mogelijkheden bieden wij voor iedere woonwens een oplossing”, vertelt Mark van der Voort enthousiast.

Culinair genieten

Terwijl u ideeën opdoet voor uw eigen tuin, geniet u van de culinaire hapjes die door een plaatselijke chef kok van Pure Passie On Tour worden bereid op een ‘Green Egg’. Neem gerust uw kinderen mee, want in de showroom is er voor de allerkleinsten altijd wel wat leuks te beleven in de speelhoek of bij de (veilige) Koikarpervijver.

De Terrasoverkappingshow bij Vitrona is geopend op vrijdag 29 maart van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag 30 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Er is voldoende eigen parkeergelegenheid bij de showroom aan de Nobelsingel 4 te Berkel en Rodenrijs.
Meer informatie over Vitrona en de mogelijkheden voor zonwering en terrasoverkappingen is te vinden op www.vitrona.nl.

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie