zaterdag 20 april 2019 | week 16
Home » Advertorial » Zelf Beveiligen is de nieuwe naam voor Integrated Security Solutions

Zelf Beveiligen is de nieuwe naam voor Integrated Security Solutions

Bijna 15 jaar veiligheid

Zelf Beveiligen is de nieuwe naam voor Integrated Security Solutions

Onder leiding van René Westphal maakte Integrated Security Solutions de achterliggende (bijna) vijftien jaar naam in de wereld van beveiliging. Het bedrijf ging van start als leverancier voor de groothandel, maar in de loop der jaren veranderde de markt en de techniek om ons heen en ging het bedrijf zich steeds meer richten op de verkoop aan particulieren.

De focus is inmiddels helemaal op die particuliere markt gelegd. “Enkele jaren geleden voegden we reeds een tweede tak aan ons bedrijf toe en dat is nu de belangrijkste geworden: ‘Zelf Beveiligen’ (www.zelf-beveiligen.nl) met daarin alles wat met beveiliging van huis en haard te maken heeft.

Veilig?

Als je de berichten leest over de veiligheid in Lansingerland lijken we er goed af te komen. “Maar,” zo waarschuwt René, “als je de berichten van buurtpreventie volgt lijkt het tegendeel waar. Dat komt voor een belangrijk deel, omdat niet iedereen aangifte doet en het dus veilig lijkt. Daarnaast blijkt, zo is nu bekend geworden, dat aangiften op grote schaal worden gemanipuleerd, waardoor het veiligheidsplaatje er veel beter uitziet in de ogen van justitie. Met de techniek van vandaag kun je als consument best een eigen beveiligingssysteem aanschaffen en installeren, maar er is veel op de markt en wat kies je dan? Wat is voor jou het best passende en meest efficiënte systeem. Tussen de vele aanbiedingen en mogelijkheden zie je als consument al snel door de bomen het bos niet meer, dus dan zou het fijn zijn om het juiste advies te kunnen krijgen. En daarvoor moet je bij de vakman zijn! Heb je de keuze gemaakt, dan kun je er voor kiezen alles zelf te installeren en aan te sluiten. Door het gebruik van Plug & Play systemen en bediening via APP zijn onze producten zeer gebruiksvriendelijk. Ziet u er toch tegenop dan kan er altijd hulp worden gevraagd van een bij ons aangesloten vakkundig bedrijf. Maar oriënteer u eerst en vraag zo nodig om advies voor u de definitieve keuze maakt.”

Aan huis

‘Zelf Beveiligen’ beschikt over een uitgebreide collectie die op de website te bekijken is. “Wilt u daarna vakkundig advies, dan komen we graag bij u thuis om de situatie te bekijken en uw wensen te horen. We werken met goede merken als Abus (security) en Mauer (hang- en sluitwerk) die een totaalpakket kunnen leveren. Betaalbaar, betrouwbaar en bovendien met goede garantie en service; daar staan we voor, evenals voor maatwerk!”
Omdat het werk en de klanten van Integrated Security Solutions zich hebben verplaatst van groothandel naar particulier is besloten het bedrijfspand aan de Berkelse Poort te verlaten. Tevens is er een ander telefoonnummer aan gekoppeld: 010 – 5121645 of 06 – 46427939.
“Veilig voelen is iets anders dan echt veilig zijn: we helpen u daar graag bij! We blijven aangesloten bij de winkeliersvereniging van Berkel Centrum, staan dus ook op de meimarkt en de braderie in september en het woonevent. Maar ook kunt u bij ons terecht voor documentatie; voor de particulier, maar ook het midden- en kleinbedrijf. Ons motto is en blijft ontzorgen.”

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie