zaterdag 20 april 2019 | week 16
Home » Algemeen » Vrijwilliger boodschappendienst Bleiswijk gezocht

Vrijwilliger boodschappendienst Bleiswijk gezocht

Bleiswijk – Welzijn Lansingerland is met spoed op zoek naar een vrijwilliger voor de boodschappendienst in Bleiswijk. De boodschappendienst is bedoeld voor inwoners van Lansingerland die niet in staat zijn om zelf hun boodschappen te halen.
De vrijwilliger voor de boodschappendienst haalt een boodschappenlijstje op bij de klant of helpt met het opstellen van een boodschappenlijstje. Vervolgens gaat men naar de supermarkt om de boodschappen te halen en thuis bij de klant ruimt men in overleg de boodschappen op of zet ze neer. Uiteraard is het belangrijk dat er aandacht is voor de klant.
In principe wordt er voor elke klant één keer per week boodschappen gehaald. Het is afhankelijk van de tijd of een vrijwilliger één of meerdere klanten wil ondersteunen.
Wie belangstelling heeft voor dit dankbare werk in Bleiswijk, kan contact opnemen met Welzijn Lansingerland, Maria Boersma: cih@swsl.nl of bel 010 – 5225545. Meer informatie over Welzijn is te vinden op www.welzijnlansingerland.nl.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie