dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Inspiratiebijeenkomst ondernemers

Inspiratiebijeenkomst ondernemers

Lansingerland – Donderdagavond 21 maart organiseert IZB een inspiratiebijeenkomst voor ondernemers en leidinggevenden in onze regio. Het thema is ‘Christen zijn in je zakelijke netwerk’. Hoe ga jij als christen om met je collega’s, klanten, leveranciers, et cetera?
De spreker deze avond is pionier-predikant ds. Ron van der Spoel. Hij is zeer bekend met dit thema en kan hier boeiend over vertellen. Tevens zal Paul Koppert, directeur van Koppert Biological Systems, zijn ervaringen als christen-ondernemer met de aanwezigen delen.
De bijeenkomst wordt gehouden bij Van der Spek Loonwerken, Schiebroekseweg 20 in Bergschenhoek.
Wacht niet te lang met aanmelden via www.izb.nl/ondernemersevent-bergschenhoek/ want het aantal plaatsen is beperkt.
Namens de organisatie: Cock van Bommel (06-54698134), Aldert van der Spek (06-22440554) en Eric de Vrij (06-50985264).

Check Also

Directeur ELM zet ‘robijn’ achter zijn naam

Kruisweg - In alle vroegte werd Wouter van de Vendel donderdagochtend 9 mei compleet verrast door zijn medewerkers. Die hadden de kalender goed bijgehouden en geconstateerd dat hun directeur die dag precies 40 jaar werkzaam was bij het bedrijf aan de Kruisweg. Dat robijnen jubileum moest gevierd worden!

Geef een reactie