dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Politieberichten » Aanhoudingen voor inbraken

Aanhoudingen voor inbraken

Bergschenhoek – Na een korte achtervolging zijn dinsdag 5 maart twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een aantal inbraken aan de Rottebandreef en een poging tot inbraak bij een bedrijf aan de Bergsebosdreef. De politie kwam ter plaatse naar aanleiding van een inbraakmelding bij een horecabedrijf. Bij controle in de omgeving werden twee scooters gezien die met hoge snelheid wegreden. Een van de scooters werd met draaiende motor verderop aangetroffen. Met behulp van de politiehond werden even verderop twee personen aangetroffen die ter plaatse zijn aangehouden. Hierbij werd een van de verdachten door de politiehond in zijn been gebeten.
De politie doet nog nader onderzoek

Check Also

Jongeman slachtoffer van beroving

Bergschenhoek – Eén jongeman op een fiets is slachtoffer geworden van een diefstal met geweld. …

Geef een reactie