donderdag 27 juni 2019 | week 26
Home » Sport » Maak kennis met ATV Berkenrode

Maak kennis met ATV Berkenrode

Berkel en Rodenrijs – De dagen worden langer, waardoor buiten tennissen weer mogelijk wordt. Eind maart start ATV Berkenrode, een gezellige en sportieve tennisvereniging op sportpark Het Hoge Land, het buitenseizoen met een Open Dag op zondag 31 maart. Het Vitrona Openingsevenement is voor iedereen die wil starten met tennissen of het racket weer wil oppakken. Deelnemers kunnen lekker wat potjes tennissen en de sfeer proeven op de club. Echte beginners krijgen een proefles. Om mee te kunnen doen worden deelnemers verzocht vóór 22 maart een mail naar welkom@atvberkenrode.nl te sturen, met daarin de voorkeur vermeld voor het soort spel en het dagdeel. Dus: dubbel (ochtend), mix (middag) of proefles. Inschrijven kan zowel alleen of als duo komen. Als het onverhoopt regent, kunnen nieuwe (kandidaat) leden een balletje slaan in de tennishal van de vereniging. Alleen langskomen voor een drankje en wat uitleg kan ook. Tijdens de komende maanden april en mei mogen nieuwkomers op dinsdagavond vrijblijvend meespelen, zij krijgen tevens uitleg over het lidmaatschap. Op die avonden speelt iedereen met willekeurige partners. Andere avonden zijn mogelijk. Voor de jeugd van 6 tot 17 jaar is op vrijdag 29 maart vanaf 16.00 uur een tennisinstuif. Jonge deelnemers met racket kunnen gratis aan een leuk kennismakingsprogramma meedoen. Zonder racket kan ook, dan zorgt de vereniging voor een leenracket. Vooraf aanmelden bij jeugdcommissie@atvberkenrode.nl. Nieuwe leden kunnen zich nu inschrijven. Berkenrode heeft geen wachtlijst, dus iedereen is van harte welkom. Meer informatie via www.atvberkenrode.nl. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Lex Wiersema 010 – 511 85 71 of mailen naar welkom@atvberkenrode.nl.

Check Also

Lotte Bovy ziet een droom in vervulling gaan

Bergschenhoek - De feesten na het slagen voor haar vwo-diploma zijn voorbij. De meeste geslaagden hebben al een idee wat ze hierna gaan doen. Zo ook Lotte Bovy (18) die zoals ze het zelf noemt een droom achterna gaat. Studeren en voetballen in Amerika. De inwoonster van Bergschenhoek die ooit begon bij BVCB en bij Excelsior/Barendrecht de laatste twee jaar actief was, begint aan een mooi avontuur.

Geef een reactie