zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Clubkampioenschappen bij Schaatsvereniging Lansingerland

Clubkampioenschappen bij Schaatsvereniging Lansingerland

Clubkampioenschappen bij Schaatsvereniging Lansingerland

Lansingerland – Zondag 10 maart werden de clubkampioenschappen gehouden van de Schaatsvereniging Lansingerland. Een grote deelname van bijna 100 leden: pupillen, junioren, senioren en masters stonden om 07.00 uur aan de start op de ijsbaan van de Uithof in Den Haag.

In diverse klassen ging de strijd om de prijzen maar bovenal was men gekomen voor een gezellige sportieve ochtend met leden, ouders, oma’s, opa’s en belangstellenden. Hoewel het in de half overdekte baan droog was had de ijsvloer met een grote luchtvochtigheid door de overvloedige regen te maken. Desondanks werden er door zowel de junioren als de senioren 19 PR’s gereden. Een prachtige prestatie. Na afloop werden de prijzen onder grote belangstelling uitgereikt aan de winnaars van de diverse categorieën.
Op 13 april worden in Restaurant Meerenbos tijdens een buffet de bijzondere prijzen van het afgelopen seizoen uitgereikt: de clubkampioenen overall, de 3 km en 5 km trofee. Bovendien worden dan de deelnemers aan nationale en internationale kampioenschappen in het zonnetje gezet. Natuurlijk zal Sanneke de Neeling voor haar zesde plaats op het WK sprint een van de aanwezigen zijn. Voor de pupillen worden de prijzen uitgereikt op 13 april tijdens de afsluiting van het seizoen in Restaurant Meerenbos.
De uitslagen: Meisjes junioren C; 1 Bodine Vollering, 2 Lin Mae Tchi. Meisjes junioren B; 1 Patou de Haas, 2 Julie van den Berg, 3 Janique Scholte. Meisjes Junioren A; 1 Nola Sloot, 2 Cheyenne van der Breggen. Dames senioren; 1 Claudia Oranje, 2 Demi Vollering ,3 Mirthe van der Beek. Dames masters: 1 Silvia Ammerlaan, 2 Floor ter Wal, 3 Anjellina Tschi. Dames masters sprint: 1 Roos Marie van Gerven, 2 Janneke de Ruiter, 3 Elma Hoogerbrugge. Jongens junioren C; 1 Sebastiaan Herle 2, Hidde Van den Berg. Jongens junioren B; 1 Vince Sloot, 2 Ard Ammerlaan, 3 Thijs Heezen. Jongens junioren A; 1 Jordy Krap, 2 Menno Brink. Heren senioren: 1 Sebastiaan Oranje, 2 Bob Ammerlaan, 3 Thijs Bos. Heren Masters: 1 Edwin Slegtenhorst, 2 Aad van kleef, 3 Wijnand Bruinsma. Heren Master Sprint: 1 Pascal Noz, 2 Frans van Meggelen, 3 Jan van den Berg.
De clubkampioenschappen werden mede mogelijk gemaakt door: Anthura bv Bleiswijk, Toon van Dijk Bleiswijk, Diepvries de Jong Bergschenhoek, Remco Cycle Service Bleiswijk, Dijkshoorn bv Bleiswijk en leden van de RABO clubkascampagne 2018.

Check Also

Seminar zelfverdediging

Berkel en Rodenrijs – Ook dit jaar organiseert MartialFit weer een seminar zelfverdediging en weerbaarheid …

Geef een reactie