zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Laurens De Tuinen 10 jaar!

Laurens De Tuinen 10 jaar!

Bleiswijk – Woonzorgcentrum De Tuinen bestaat 10 jaar en dat wil Laurens De Tuinen natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Alle medewerkers en oud-medewerkers zijn van harte welkom om dit tweede lustrum mee te vieren tijdens een feestelijk buffet en een dansavond op woensdag 3 april 2019. Het programma start om 17.30 uur in de zaal van De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2 in Bleiswijk.
Trek je dansschoenen aan en meld je aan voor 25 maart bij de receptie via: dt.receptie@laurens.nl.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Geef een reactie