dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » HCM zingt Passie-Paasconcert

HCM zingt Passie-Paasconcert

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 12 april zal het jaarlijkse Passie-Paasconcert van het Hollands Christelijk Mannenkoor weer plaats vinden. De vernieuwde O.L.V. Geboortekerk aan de Noordeindseweg zal hiervoor een sfeervolle ambiance bieden. De aanvang is 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Aan deze Passie-Paaszang wordt medewerking verleend door het Hollands Christelijk Mannenkoor uit Lansingerland onder leiding van Arjan Breukhoven. Met de muzikale medewerking van Noortje van Middelkoop (panfluit), Henk Jan Drost (trompet) en Matthijs Breukhoven (orgel) belooft dit concert heel bijzonder te worden. Een meditatie wordt gehouden door Ton Halin, sinds enige tijd als pastor verbonden aan de Parochie Christus Koning. Het concert met veel zang én samenzang is in een week voor het paasweekend een toepasselijke opmaat naar het feest van de opstanding. De toegang is gratis, aan het eind van de avond zal een collecte worden gehouden om de gemaakte kosten te compenseren. Zie voor meer info: www.hcm.nu.

Check Also

Directeur ELM zet ‘robijn’ achter zijn naam

Kruisweg - In alle vroegte werd Wouter van de Vendel donderdagochtend 9 mei compleet verrast door zijn medewerkers. Die hadden de kalender goed bijgehouden en geconstateerd dat hun directeur die dag precies 40 jaar werkzaam was bij het bedrijf aan de Kruisweg. Dat robijnen jubileum moest gevierd worden!

Geef een reactie