dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Voetbal (VR)

Voetbal (VR)

Berkel en Rodenrijs – Op een winderig en regenachtig sportpark Het Hoge Land was de match tegen Reiger Boys een wedstrijd met belangen. Het team uit Heerhugowaard wil de nacompetitie ontlopen voor degradatie daar waar de thuisclub juist de overwinningen aan elkaar wilt rijgen om mee te blijven doen voor een plek die recht geeft op nacompetitie voor promotie. Werd in de beginfase nog een doelpunt van Sabrina Pocorni afgekeurd wegens vermeend buitenspel, na een half uur schoot Sabrina uit een voorzet van Lindy Hogedoorn wel raak. Na 45 minuten stond een magere 1-0 op het scorebord. In de 49e minuut gaf Sabrina Pocorni een prima voorzet op Melanie den Dulk: 2-0. In de 58e minuut besliste Melanie den Dulk definitief de wedstrijd door op formidabele wijze de 3-0 te scoren want haar lob over de keepster was van ongekende klasse. Wedstrijd gespeeld want de gasten uit Heerhugowaard konden het Bianca Troost niet echt lastig maken en aan de andere kant vielen er ook geen treffers meer. Een prima overwinning voor speelsters en staf die, mede door de resultaten op de andere velden, de tweede plaats weer in handen heeft en zo dus bezig is met een voortreffelijk seizoen. Komende zaterdag reist het gezelschap naar Utrecht voor de ontmoeting met Odysseus ’91 en de aftrap aldaar zal zijn om 12.30 uur.

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei werden er om 12.30 uur 540 duiven gelost voor een …

Geef een reactie