dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Tafeltennis

Tafeltennis

Berkel en Rodenrijs – Jeugd TOGB 1 Landelijk A speelde tegen Taveba 1 uit Barendrecht 7-3. Ivar Noordam speelde de eerste partij en had daar zijn handen vol aan. Tegenstander Dennis won in vier games. Gelukkig wonnen Mark Heezen en Rick Bakker hun partij wel en stond het 2-1. In het dubbel kwamen Ivar en Rick met 2-0 achter, maar haalden ze de partij toch knap binnen. Dennis was daarna ook te sterk voor Mark, maar haalde TOGB vervolgens drie partijen op rij binnen. In een spannende partij tussen Rick en Dennis behield de laatste zijn ongeslagen status en doordat Ivar de laatste partij won werd het 7-3 voor TOGB. Ze staan nu tweede in de tussenstand met één punt minder dan de koploper. Jeugd 2 Landelijk C TOGB 2 speelde tegen TIOS’51 uit Tilburg met een knappe overwinning: 8-2. Jeugd 3 Eerste-klasse TOGB 3 – Taveba 3: 7-3. Jeugd 4 Vijfde-klasse TOGB 4 – Taverzo 8: 10-0. Jeugd 5 Vijfde-klasse TOGB 5 – ATTC Evo Repro 2: 5-5. Jeugd 6 Pupillen C TOGB 6 – Tavernie 2: 0-10.

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei werden er om 12.30 uur 540 duiven gelost voor een …

Geef een reactie