dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Paul van Oosten verlengt contract bij TOGB zaterdag

Paul van Oosten verlengt contract bij TOGB zaterdag

Paul van Oosten verlengt contract bij TOGB zaterdag

Berkel en Rodenrijs – TOGB en trainer Paul van Oosten zijn een contractverlenging overeengekomen voor het volgende voetbalseizoen. De in Dordrecht woonachtige Van Oosten, geboren en opgegroeid in Leidschendam, gaat weer een jaar verder met TOGB.

Van Oosten was als voetballer van TONEGIDO en RKAVV al geïnteresseerd in het trainersvak. De nu 57-jarige oefenmeester startte zijn trainerscarrière als 18-jarige bij een jeugdelftal. Sport is zijn passie wat hij dagelijks als gymleraar, wekelijks tijdens de trainingsavonden en op zaterdag als voetbaltrainer in de praktijk brengt. De oefenmeester is in het bezit van het TC1-diploma en speelt graag aanvallend en verzorgd voetbal. Voor TOGB was Van Oosten actief als trainer van onder andere Oranje Wit, Heinenenoord en Dubbeldam.
Van Oosten is momenteel aan zijn eerste jaar als trainer-coach van TOGB zaterdag 1 bezig. De groep waarmee hij dit jaar bij TOGB werkt is een mix van ervaring en jeugdig enthousiasme.
“Ik heb het erg naar mijn zin”, weet de eerstejaars trainer bij de Berkelse ploeg. “TOGB is een mooie vereniging, er lopen fijne mensen rond waar ik prima mee kan samenwerken en mijn selectie is er één waar perspectief in zit. Ik wil met TOGB zo hoog mogelijk eindigen en eventueel promotie behalen. Ik hoop dat er kwalitatief goede spelers bij komen en dan zien we in december wel wat er te bereiken valt.”

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei werden er om 12.30 uur 540 duiven gelost voor een …

Geef een reactie