zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Health Center Lansingerland is weer terug in Lansingerland

Health Center Lansingerland is weer terug in Lansingerland

Health Center Lansingerland is weer terug in Lansingerland

Bergschenhoek – Na een korte afwezigheid van twee jaar zijn Fred en Sylvia Breetveld weer terug in Lansingerland. Zij hebben met ingang van 1 maart jongstleden het healthcenter overgenomen waar ze in 1993 begonnen: aan de Bergweg-Noord 38/5 in Bergschenhoek.

“We gaan er een modern, ingericht healthcenter van maken!” aldus het paar. “Uiteraard streven we ernaar om onze leden het allerbeste te bieden op het gebied van fitness, cardio-fitness en alle overige work-outs die we in ons centrum te bieden hebben. We staan bekend om onze expertise, gastvrijheid, maar ook de goede sfeer. We zorgen ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt en graag terugkomt om weer een goede en sportieve uitdaging aan te gaan.”

Veranderingen

In de komende periode zullen er een paar veranderingen plaatsvinden voor nog meer comfort en sportplezier. “Dat begon al met de naamswijziging naar Health Center Lansingerland, maar we gaan ook enkele wanden afbreken, een dertigtal nieuwe apparaten en een nieuwe functionele vloerzone plaatsen alsmede een Lady’s corner voor het onderlichaam. Alle bekende medewerkers blijven en alles draait gewoon door – met excuses voor eventueel ongemak tijdens de veranderingen – met dezelfde mensen en enkele nieuwe gezichten. Als alles klaar is kunnen we beschikken over 1600 vierkante meter sportplezier. Met professionele sportcoaches die u graag begeleiden en met moderne trainingsapparatuur en talloze work-outs kunnen we aan alle sportieve wensen op het gebied van fitness voldoen. En na het intensieve sporten kan worden bijgekomen in de sauna. Of even gezellig in de sfeervolle barlounge die weer terugkomt.”

Vanaf 1 maart zullen zij – ondanks de aanpak die plaatsvindt in het healthcenter – goedkopere abonnementstarieven hanteren: nu onbeperkt sporten vanaf € 25,95. Bij de receptie is daarover informatie te verkrijgen. Meer informatie over alle mogelijkheden bij Health Center Lansingerland 010-5220329.

Check Also

Nieuwe naam voor Primera van der Poel

Berkel en Rodenrijs – Primera van der Poel aan de Wilhelminastraat 3a in Berkel en …

Geef een reactie