dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Voetbal SC Monster – Soccer Boys: 1-2

Voetbal SC Monster – Soccer Boys: 1-2

Monster – Soccer Boys wist de moeilijke uitwedstrijd tegen SC Monster in winst om te zetten. Hiermee lieten de Bleiswijkers zien zich steeds meer thuis te voelen in de tweede klasse. In het veld deden de twee teams niet veel voor elkaar onder. De thuisclub creëerde in het eerste bedrijf wel de betere mogelijkheden om de score open te breken.
Zo’n mogelijkheid kreeg na een klein kwartier spelen Jordi van Maanen die doelman Mark Heintjes op zijn weg vond. Na een half uur gespeeld te hebben werd ook een voorzet van Stan van den Bos door Lucas Smits van de bezoekende vereniging abrupt onderbroken. Aan de andere kant werd een inzet van Soccer Boys aanvoerder Martijn Helmendach door doelman van de thuisclub onschadelijk gemaakt. Jordi van Maanen kreeg namens Monster nog een kans, maar zijn schot was niet hard genoeg om goalie Mark Heintjes te verrassen.
Na de doelwisseling schoot Ruben van den Bosch op aangeven van Paul Siebers hoog over het doel van de bewoners van sportpark Polanen. Toch was het Van den Bosch die in het verdere verloop van de wedstrijd een belangrijke rol voor zich zou opeisen. De snelle aanvaller tekende na een uur spelen de 0-1 aan, waarbij de verdediging en met name doelman Jan-Willen Broch niet geheel vrijuit gingen. Was het in de eerste helft de thuisclub die de kansen opeen stapelde, in deel twee waren het de bewoners van sportpark Merenveld die de mogelijkheden creëerden. Met nog zeven minuten op de klok was het wederom Ruben van den Bosch die zijn snelheid gebruikte om aan de Monsterse verdediging de hielen te laten zien en de bal in de linkerhoek van het doel van doelman te deponeren: 0-2. De aansluiting kwam nog wel maar Soccer Boys hield stand.

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei werden er om 12.30 uur 540 duiven gelost voor een …

Geef een reactie