dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Voetbal BVCB – Westlandia: 1-0

Voetbal BVCB – Westlandia: 1-0

Bergschenhoek – In Bergschenhoek moest Westlandia tegen BVCB al heel vroeg in het duel een tegentreffer incasseren. Yousif de Kock was op aangeven van Evan Blom al snel succesvol. De bezoekers uit Naaldwijk konden de achterstand in het vervolg van de ontmoeting niet meer ongedaan maken: 1-0.
Deze overwinning van BVCB maakte een eind aan een periode waarin het tot viermaal toe niet tot winst kon komen. De ploegen hadden beide last van de vervelende weersomstandigheden met een straffe wind op De Sporthoek. De gasten konden niet profiteren van de wind in de rug in de eerste helft en BVCB had moeite de bal bij de voorwaartsen te krijgen. Met andere woorden er viel deze middag niet veel te genieten. Dit terwijl de ploeg van BVCB – trainer Jan Everse de betere mogelijkheden kreeg door middel van Jeremy Stork, Evan Blom en Mitchell Hendriks. Stork had de pech dat zijn inzet de lat op zijn weg vond.
In het vervolg van de tweekamp zou Nick Walbeek nog een goede mogelijkheid krijgen voor een tweede Bergschenhoeks doelpunt. Aan de overzijde had BVCB – doelman Mark Gaerthe niet veel meer te doen dan vrij makkelijke ballen te verwerken. Westlandia verscheen sporadisch voor het doel van de thuisclub en kreeg uiteindelijk slechts één mogelijkheid voor de gelijkmaker. Voordat Yousif de Kock zijn publiekswissel kreeg, lukte het hem niet nog een goede kans in een voor hem tweede doelpunt om te zetten.

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei werden er om 12.30 uur 540 duiven gelost voor een …

Geef een reactie