dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Maatcoaching & Counseling lanceert nieuw concept: Wakker Worden

Maatcoaching & Counseling lanceert nieuw concept: Wakker Worden

Maatcoaching & Counseling lanceert nieuw concept: Wakker Worden

Bleiswijk – Maatcoaching & Counseling is een coaching-, advies- en re-integratiebureau. Meer dan vijftien jaar werkte Mieke Maat als (re-integratie)coach, waarin ze honderden mensen met uiteenlopende ziektebeelden begeleidde en waarin zij haar kennis en interesse steeds verder ontwikkelde. Ruim drie jaar geleden zette zij de stap naar een eigen bureau.

Kwaliteit leveren is voor Mieke prioriteit. Met alle kennis, ervaring en wijsheid die zij in de afgelopen jaren heeft opgedaan helpt zij mensen die het gevoel hebben vast te zitten in een baan waar ze geen voldoening uit halen om tot de kern te komen, waardoor nieuwe keuzes mogelijk worden gemaakt. In haar benadering is Mieke open en eerlijk, hard als het nodig is, zacht als het kan, maar altijd respect- en liefdevol.

Zelfstandig ondernemer

‘Je bent snel geneigd om iedereen te willen helpen’ is een valkuil waar veel coaches zich voor moeten behoeden en daarom ligt op dit moment de focus van Maatcoaching & Counseling op mensen die vanuit een energievretende baan de stap willen zetten naar succesvol zelfstandig ondernemerschap. Dit nieuwe product wordt gelanceerd onder de naam Wakker Worden. Mieke is ervaringsdeskundige en laat theorie en praktijk samen komen. Dat maakt haar meer mentor dan coach. Ze maakte zelf de twijfel, onzekerheid en belemmeringen mee, maar onthield ook de uitspraak ‘de beste manier om je dromen waar te maken is wakker worden’. “Aandachtig, effectief en betrokken zijn begrippen die de werkwijze kenmerken. Door gerichte aandacht kom je snel tot de kern, waardoor in korte tijd diepgaande en blijvende resultaten worden geboekt.”

Landgoed Artihove

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor een inspirerende eendaagse workshop boordevol interessante theorie en ervaringsgerichtheid. De dag wordt gegeven op Landgoed Artihove te Bergschenhoek. Er kunnen zich maximaal 20 deelnemers inschrijven. Niet een te grote groep, want het persoonlijk contact is belangrijk en bovendien kunnen de deelnemers elkaar ondersteunen. Na de eerste kennismaking bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een jaarprogramma volgens de ‘K.E.R.N.-methode’ met daarin drie weekends. Ook brainspotting vormt onderdeel van het jaarprogramma; een relatief nieuwe vorm van individuele therapie, die verbazingwekkend goed, snel en blijvend resultaat oplevert. In een online deel van het jaarprogramma worden opdrachten uitgevoerd om in het coachingsproces te blijven en tevens worden oefeningen gedaan.
De site www.wakkerworden.nl geeft veel informatie over het werk van Maatcoaching & Counseling. Meer informatie over de mogelijkheden of de workshop kan verkregen worden via tel. 06-41646760 of mail naar mieke@wakkerworden.nl.

Check Also

Verkeerscentrum.nl voelt zich thuis in Lansingerland

Berkel en Rodenrijs - Sinds kort is de Berkelse Poort tussen Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs enkele nieuwe bedrijven rijker waaronder Verkeerscentrum.nl voor Zoetermeer ##+## Lansingerland. Het bedrijf - dat Arjan van Holsteijn en zijn partner Johanna van Zwol in 2004 overnamen - zocht en vond een fraaie locatie in de onlangs gerealiseerd bedrijfsgebouwen naast de brandweerkazerne.

Geef een reactie