dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Vrolijk de lente in met Verbakel Womenswear

Vrolijk de lente in met Verbakel Womenswear

Vrolijk de lente in met Verbakel Womenswear

Groen, rood, blauw, geel en zelfs zacht oranje; het is alles kleur wat de klok slaat bij Verbakel Womenswear in de Dorpsstraat van Bleiswijk. Uitgevoerd in effen stoffen, maar dit jaar ook veel bloemprints, strepen en zelfs het pepitaruitje is weer terug.

Zaterdag 16 maart kan iedereen weer inspiratie komen opdoen tijdens de Fashion Day bij Verbakel. Een mannequin toont de hele dag tal van creaties en combinaties, zodat de bezoekers een beeld krijgen van hetgeen allemaal tot de mogelijkheden behoort de komende lente en zomer.

Nieuw merk

Nieuw tussen de merken is ditmaal de collectie van OPUS; een jong merk dat fraai tussen de reeds gevoerde merken past. Met leuke combinaties voor alle leeftijden. Ook de sneakers van Esprit vormen een leuke aanwinst op de collecties die in de zomer wordt aangevuld met slippers. Naast de vele kleuren zien we jasjes en jacks, de lange vesten en blazers en bovendien strepen op zijkant van de broeken. Ook veel leuke jurkjes; nu al, maar in de zomermaanden nog meer. Bijna dagelijks komen er nieuwe items binnen in alle rekken, dus het loont de moeite af en toe eens binnen te lopen. Tot en met 16 maart ontvangt elke klant bovendien tien euro korting op alle broeken.

Spaarsysteem

Verbakel Womenswear heeft een eigen spaarsysteem. Bij elke 35 euro die wordt besteed ontvangt de klant een spaarpunt. Vanaf 20 punten wordt aan het begin van het seizoen een modecheque opgestuurd ter waarde van 20 euro. Niet alleen in de winkel, maar ook op facebook kunnen de nieuwe items van Verbakel worden bekeken. Laat je verrassen; ook tijdens de Fashion Day van zaterdag.

Check Also

Verkeerscentrum.nl voelt zich thuis in Lansingerland

Berkel en Rodenrijs - Sinds kort is de Berkelse Poort tussen Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs enkele nieuwe bedrijven rijker waaronder Verkeerscentrum.nl voor Zoetermeer ##+## Lansingerland. Het bedrijf - dat Arjan van Holsteijn en zijn partner Johanna van Zwol in 2004 overnamen - zocht en vond een fraaie locatie in de onlangs gerealiseerd bedrijfsgebouwen naast de brandweerkazerne.

Geef een reactie