dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Smullen bij The Naked Fish

Smullen bij The Naked Fish

Smullen bij The Naked Fish

Berkel en Rodenrijs – Het zal weinigen ontgaan zijn: er gebeurt iets aan de Kerksingel in Berkel Centrum! Op de hoek bij de grote parkeerplaats streek in november 2017 een nieuwe eigenaar neer die zijn restaurant de toepasselijke naam The Naked Fish gaf. Het eerste en enige restaurant in Berkel en Rodenrijs waar het accent op vis kwam te liggen.

Wie al kennis maakte met de kwaliteiten van de kok en het restaurant weet dat die keuze een hele goede werd. Want na een rustig begin waarin het restaurant ontdekt moest worden kreeg Roy Kooijman het steeds drukker. Inmiddels heeft hij een fikse groep vaste klanten, maar ook veel gasten die voor de eerste of tweede keer van zijn verrassende menukaart komen genieten. Ook is het interieur aangepast; met leuke knusse hoekjes waar het goed tafelen is.

Terras

Vanaf 12.00 uur zijn restaurant en keuken geopend, maar is ook het inmiddels uitgebreide en gezellige terras op een uniek plekje ‘bij de kerktoren’ bekend terrein van velen.
“We presenteren zowel een uitgebreide lunch- als borrel en dinerkaart met voor een belangrijk deel verse visproducten. De lunchkaart gebruiken we tot vijf uur, maar van de dinerkaart kan men al vanaf vroeg op de middag een keuze maken. Onze keuken sluit om 22.00 uur.”
Op de kaart kleine uitgebreide hapjes, broodjes, salades, soep of een paar voorgerechtjes als lunch. Of gezellig op het terras borrelen met toast met zalm of paling, oesters of kibbeling van echte kabeljauwfilet. De dinerkaart bevat de vangst van de dag, maar ook zeetong tegen de dagprijs, probeer de Tarbotine eens of het The Naked Fish plateau van gerookte vis (als voorgerecht dat ook heerlijk is als lunch of bij een glas wijn).
Houd Facebook en Instagram in de gaten, want daarop staan leuke evenementen aangekondigd. Zoals bijvoorbeeld de schaal- en schelpdierenmiddag in april.

Passie

Passie voor werk en een goed product, het verrassen en verwennen van de gasten en een prettige sfeer waar de gasten zich op hun gemak voelen; dat is waar Roy en zijn medewerkers naar streven. Met uitzondering van de maandag; dan blijft de deur gesloten en bereiden ze zich weer voor op een nieuwe mooie week.

Check Also

Verkeerscentrum.nl voelt zich thuis in Lansingerland

Berkel en Rodenrijs - Sinds kort is de Berkelse Poort tussen Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs enkele nieuwe bedrijven rijker waaronder Verkeerscentrum.nl voor Zoetermeer ##+## Lansingerland. Het bedrijf - dat Arjan van Holsteijn en zijn partner Johanna van Zwol in 2004 overnamen - zocht en vond een fraaie locatie in de onlangs gerealiseerd bedrijfsgebouwen naast de brandweerkazerne.

Geef een reactie