dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Gospelkoor ‘Yes’ zingt in Dorpskerk

Gospelkoor ‘Yes’ zingt in Dorpskerk

Gospelkoor ‘Yes’ zingt in Dorpskerk

Bleiswijk – Tijdens de gezamenlijke Opendeurdienst van zondagavond 17 maart zal Gospelkoor YES uit Oosterbeek optreden. Sinds september 2017 is Klaas Hoefnagel dirigent van het koor. Onder zijn aanvoering zal Gospelkoor YES een prachtige repertoire laten horen. Het koor wisselt uptempo nummers en ballads af. Ds. Ruben Werrie uit Bunschoten-Spakenburg zal voorgaan. Het thema is ‘Levend water’. De gezamenlijke Gereformeerde / Hervormde Evangelisatiecommissie nodigt belangstellenden uit voor deze dienst in de oude Dorpskerk aan de Kerkstraat in Bleiswijk. De kerk is open vanaf 18.30 uur, aanvang 19.00 uur.

Check Also

Directeur ELM zet ‘robijn’ achter zijn naam

Kruisweg - In alle vroegte werd Wouter van de Vendel donderdagochtend 9 mei compleet verrast door zijn medewerkers. Die hadden de kalender goed bijgehouden en geconstateerd dat hun directeur die dag precies 40 jaar werkzaam was bij het bedrijf aan de Kruisweg. Dat robijnen jubileum moest gevierd worden!

Geef een reactie