dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Kinderkleding- en speelgoedbeurs de Speelhut
Berkel en Rodenrijs - Speelotheek de Speelhut organiseert zaterdag 16 maart een kinderkleding- en speelgoedbeurs in basisschool Prins Johan Friso. Bezoekers kunnen goede en betaalbare tweedehands kinderkleding aanschaffen vanaf maat 80 tot en met maat 176. Ook voor speelgoed is dit het juiste adres.

Kinderkleding- en speelgoedbeurs de Speelhut

Kinderkleding- en speelgoedbeurs de Speelhut

Berkel en Rodenrijs – Speelotheek de Speelhut organiseert zaterdag 16 maart een kinderkleding- en speelgoedbeurs in basisschool Prins Johan Friso. Bezoekers kunnen goede en betaalbare tweedehands kinderkleding aanschaffen vanaf maat 80 tot en met maat 176. Ook voor speelgoed is dit het juiste adres.

Zaterdag 16 maart wordt de beurs om 9.00 uur geopend. Kinderkleding, speelgoed en ook zomerjassen, badkleding en sportkleding wordt verkocht door 220 verschillende aanbieders. Hierdoor ontstaat een grote verscheidenheid aan artikelen en blijft het elk jaar een verrassing voor de bezoeker. De kledingbeurs wordt gecombineerd met een speelgoedbeurs. Bij de ingang worden grote tassen uitgereikt om alle gekochte waar in mee te nemen. Door de drukte is het niet mogelijk de beurs te betreden met een buggy en/of kinderwagen, deze worden bij de uitgang bewaard. In de directe omgeving van de school is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

NLdoet en de Speelhut

Speelotheek de Speelhut is een actieve klusaanbieder tijdens NLDoet. De klussen staan al enige tijd op de NLdoet site, inschrijvingen om te komen helpen lopen goed. Lansingerland is een bruisend hart: Er komt een flink aantal vrijwilligers meehelpen waaronder Rotaryleden en medewerkers van Univé Zuid Holland. Diverse scholieren lopen er rond voor hun Maatschappelijke Stage. De Speelhut zet zich al 30 jaar in om het spelplezier en de spelontwikkeling van kinderen te bevorderen en om kinderen kennis te laten maken en te laten experimenteren met spel en speelgoed. De organisatie van zowel de Speelotheek als de beurs is geheel in handen van vrijwilligers. De beurs in de Prins Johan Friso school aan de Oudelandselaan 147 duurt tot 12.00 uur. Kijk op www.speelhut.nl voor meer informatie.

Check Also

Directeur ELM zet ‘robijn’ achter zijn naam

Kruisweg - In alle vroegte werd Wouter van de Vendel donderdagochtend 9 mei compleet verrast door zijn medewerkers. Die hadden de kalender goed bijgehouden en geconstateerd dat hun directeur die dag precies 40 jaar werkzaam was bij het bedrijf aan de Kruisweg. Dat robijnen jubileum moest gevierd worden!

Geef een reactie