dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Voorjaarscompetitie Vr30+1 team Berkel

Voorjaarscompetitie Vr30+1 team Berkel

Voorjaarscompetitie Vr30+1 team Berkel

Berkel en Rodenrijs – Na het geweldige succes in de najaarscompetitie voor het VR30+1 team van CVV Berkel was de keuze niet moeilijk om ook deel te nemen aan de voorjaarcompetitie die op 8 maart van start is gegaan. Met veel enthousiasme vertrok Berkel dan ook vrijdagavond richting de Smitshoekse Baan in Barendrecht, de thuisbasis van Smitshoek, want daar was de start van de voorjaarcompetitie voor de VR30+ 7 tegen 7.

Berkel heeft enkele nieuwe speelsters in het team en laat zien dat het goed kan voetballen met prima combinaties en dito samenspel. De eerste wedstrijd was tegen Smitshoek en natuurlijk wil je dan gelijk winnen om zo vol vertrouwen de andere wedstrijden in te gaan. Berkel was de betere ploeg en won uiteindelijk verdiend met 1-0 middels een schitterend ingeschoten vrije trap door Corine van der Gaag.
Tegen XerxesDZB en Rozenburg werd er niet gescoord al waren er wel kansen en werd en heerlijk gevoetbald, beide wedstrijden eindigden echter in 0-0. De laatste wedstrijd tegen CKC leverde wel winst op voor de trots uit Lansingerland.
Door de uitslagen van deze avond staat Berkel op gelijke hoogte met XerxesDZB, alleen staat het tweede door een minder doelsaldo.
De speelsters kijken met plezier terug op de eerste avond en concentreren zich al op de volgende ronde die gepland staat op vrijdag 22 maart bij CKC. CVV Berkel mag de laatste avond op vrijdag 24 mei organiseren en hoopt dan natuurlijk vele supporters te verwelkomen op sportpark Het Hoge Land.
Informatie over het programma is te vinden op: https://www.cvvberkel.nl/1359/5148/competitie/programma/?sid=3
Wil je weten uit welke speelsters het VR30+1 team bestaat, kijk dan op https://www.cvvberkel.nl/1358/team-informatie/?sznid=10.

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei werden er om 12.30 uur 540 duiven gelost voor een …

Geef een reactie