zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Een avond Zuid-Amerikaanse cultuur

Een avond Zuid-Amerikaanse cultuur

Een avond Zuid-Amerikaanse cultuur

Bleiswijk – Zaterdagavond 6 april is Theater ’t Web in Zuid-Amerikaanse sferen. Film Plus staat deze avond in het teken van dit mooie continent met een optreden van zanger/gitarist Raymundo Valverde. Daarnaast zijn er een Zuid-Amerikaanse film – waarvan de titel binnenkort bekend wordt gemaakt – en hapjes.

Raymundo is in Venezuela geboren en begon op zijn 10e jaar gitaar te spelen. Op zijn 18e emigreerde hij met zijn ouders naar Europa en kwam uiteindelijk in Nederland terecht. Na zijn studie Engels koos hij tóch voor een carrière als muzikant. Raymundo zingt en speelt muziek uit Zuid Amerika, Spanje en Mexico. Hij treedt veel op in Nederland, maar had de afgelopen jaren ook optredens in onder meer IJsland, Zwitserland, Spanje, België, Curaçao en niet te vergeten zijn geboorteland Venezuela. Tijdens Film Plus: Zuid-Amerika speelt hij zowel vóór als na de hoofdfilm heerlijke Zuid-Amerikaanse muziek.
Toegang tot Film Plus: Zuid-Amerika op 6 april kost slechts € 5, inclusief film, livemuziek en hapjes. Zaal open 19.30 uur, het optreden van Raymundo Valverde start rond 19.45 uur en om 20.00 uur begint de film. Kaarten zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Geef een reactie