zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Muzikale stamppot bij De Zonnebloem

Muzikale stamppot bij De Zonnebloem

Muzikale stamppot bij De Zonnebloem

Bergschenhoek – De afdeling Bergschenhoek van De Zonnebloem organiseerde opnieuw een oer-Hollandse stamppotmiddag. Deze jaarlijkse activiteit vond donderdag 28 februari plaats in het clubhuis van Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs.

Zo’n 45 gasten genoten van de heerlijke klassieke stamppotten, geleverd door keurslager De With uit Bleiswijk. Tijdens de maaltijd trad het Shantykoor IJgenweiss uit Berkel en Rodenrijs op met aanstekelijke zeemansliederen. De gasten en vrijwilligers zongen volop mee en bij ‘Het Kleine Café aan de Haven’ kon iedereen niet alleen meezingen, maar ook gezellig inhaken. Na afloop een kopje koffie met zelfgebakken wafels en daarna ging iedereen voldaan naar huis. We kijken al weer uit naar de volgende activiteit op donderdag 21 maart; een Amerikaanse middag met alweer muziek en dans. Kunt u ook wel eens een verzetje gebruiken, meld u dan aan bij De Zonnebloem. Neem contact op met Henk Starink, tel. 06-28544003bof neem een kijkje op de website www.zonnebloem.nl/bergschenhoek.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Geef een reactie