dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Ondernemers informeren ondernemers
De bedrijvigheid in Lansingerland is zeer groot. Steeds vaker vestigen ondernemers zich in onze gemeente die onder de noemer business to business vallen. En voor deze bedrijven biedt De Heraut de mogelijkheid mee te doen aan de pagina Bedrijvig Lansingerland.

Ondernemers informeren ondernemers

Ondernemers informeren ondernemers

De bedrijvigheid in Lansingerland is zeer groot. Steeds vaker vestigen ondernemers zich in onze gemeente die onder de noemer business to business vallen. En voor deze bedrijven biedt De Heraut de mogelijkheid mee te doen aan de pagina Bedrijvig Lansingerland.

De Heraut is al vele jaren dé krant voor ondernemend Lansingerland. Wekelijks treft de lezer advertenties en redactioneel nieuws aan die producten en diensten van winkels en andere bedrijven onder de aandacht van het publiek brengen. Maar De Heraut heeft meer te bieden.

Business to business

De groei van Lansingerland manifesteert zich ook op de vele bedrijventerreinen binnen de gemeentegrenzen. Een groot aantal van deze bedrijven richt zich wat minder op de consument, maar kunnen wel andere ondernemingen van dienst zijn. We spreken dan van business tot business.
Naast de mogelijkheid te adverteren kunnen bedrijven ook nieuwtjes en wetenswaardigheden over hun activiteiten plaatsen. Denk aan evenementen, sponsorovereenkomsten, nieuwe ontwikkelingen binnen een bedrijf en tips voor andere bedrijven.
Ook de ondernemers- en werkgeversverenigingen die in Lansingerland en Oostland actief zijn, laten regelmatig op deze pagina van zich horen.

Ondernemersagenda

In deze agenda kunnen ondernemersevenementen worden geplaatst met datum, naam van het evenement en een korte omschrijving.

Adverteren/bedrijfspresentaties

Bedrijven kunnen advertorials plaatsen of kiezen voor een advertentie of advertentieblokje met logo. Door middel van een link in de advertentie kunnen lezers op onze website of in de Heraut app doorklikken naar de website van een bedrijf.

VacatureLadder

Bedrijvigheid brengt werkgelegenheid voor inwoners van Lansingerland. De VacatureLadder op de pagina Bedrijvigheid in Lansingerland biedt ondernemers de mogelijkheid vacatures door middel van een link naar hun website onder de aandacht van onze lezers te brengen. Hierdoor kunnen werkzoekenden op een vrij gemakkelijke manier vacatures in eigen woonomgeving zoeken en kennismaken met de activiteiten van een onderneming.

Bedrijven die meer willen weten over de mogelijkheden die de pagina Bedrijvigheid in Lansingerland biedt, kunnen contact opnemen met De Heraut via tel. 010 – 511 88 92 of mail naar advertentie@de-heraut.nl.

Check Also

Verkeerscentrum.nl voelt zich thuis in Lansingerland

Berkel en Rodenrijs - Sinds kort is de Berkelse Poort tussen Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs enkele nieuwe bedrijven rijker waaronder Verkeerscentrum.nl voor Zoetermeer ##+## Lansingerland. Het bedrijf - dat Arjan van Holsteijn en zijn partner Johanna van Zwol in 2004 overnamen - zocht en vond een fraaie locatie in de onlangs gerealiseerd bedrijfsgebouwen naast de brandweerkazerne.

Geef een reactie