dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Concertavond Crescendo

Concertavond Crescendo

Bleiswijk – Zaterdag 23 maart geeft Muziekvereniging Crescendo een concert in theater ’t Web aan de Nachtegaallaan 4. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Entree: € 7,50. Crescendo laat de bezoeker een reis door diverse staten Amerika maken en dat belooft een zeer muzikale trip te worden.
De harmonie laat via het nummer Cityscapes van J. de Haan de pompeuze skyline van New York horen, maar ook de rust die heerst in Central Park. De goede luisteraars nemen de drukte op de weg door Manhattan waar. Taxi’s die door elkaar rijden en door elkaar krioelende mensen met haast, kortom een nummer met verschillende facetten. Amerika is ook het land van de films en musical. Er zal een medley te horen zijn met nummers uit de West Side Story, het verhaal van twee mensen die verliefd op elkaar worden, maar bij verschillende bendes horen. Beide bendes vechten om de heerschappij over de straten van New York, waardoor de twee eigenlijk rivalen zijn. Toch is hun liefde sterk en laten ze elkaar niet los. Heel Amerikaans zijn natuurlijk de cowboys. Dat is de inspiratie geweest voor de nummers die Mi Ritmo ten gehore zal brengen.

Check Also

Directeur ELM zet ‘robijn’ achter zijn naam

Kruisweg - In alle vroegte werd Wouter van de Vendel donderdagochtend 9 mei compleet verrast door zijn medewerkers. Die hadden de kalender goed bijgehouden en geconstateerd dat hun directeur die dag precies 40 jaar werkzaam was bij het bedrijf aan de Kruisweg. Dat robijnen jubileum moest gevierd worden!

Geef een reactie