zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Try Out van Klaas Prins

Try Out van Klaas Prins

Try Out van Klaas Prins

Bleiswijk – Cabaretier Klaas Prins speelt zaterdagavond 16 maart een try-out van zijn eerste avondvullende voorstelling ‘Maar nog niet helemaal’ in Theater ’t Web. De 27-jarige Prins startte zes jaar geleden als cabaretier en is een van de veelbelovende sterren op het gebied van absurde humor. Sindsdien heeft hij veel korte optredens gedaan, won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret festival, haalde de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en schreef voor verschillende tv-programma’s, zoals First Dates en Hufterproef (waar hij zelf ook in te zien was). Sinds afgelopen jaar is hij zijn eigen avondvullende voorstelling aan het try-outen. Kaarten kosten € 15,- per stuk en zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Geef een reactie