zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Politiek » PvdA debat over een veilige N209

PvdA debat over een veilige N209

PvdA debat over een veilige N209

Lansingerland – De PvdA Lansingerland organiseert op maandag 4 maart een debatavond met als thema ‘Zeker zijn van een veilige N209’. Deze weg in Bleiswijk en Bergschenhoek is volgens velen de provinciale zorgenweg van Lansingerland. Verkeersveiligheid, luchtkwaliteit en geluidshinder zijn grote problemen. Stevige ingrepen zijn nodig om de weg écht veilig en duurzaam te maken.
Deelnemers aan dit debat, dat om 20.00 uur begint, zijn Leo Bruijn, PvdA kandidaat voor Provinciale Staten en oud-fractievoorzitter van de PvdA Rotterdam, Sam de Groot, PvdA fractie Lansingerland, en André Molenaar, adjunct-directeur van Melanchthon Business School in Bleiswijk.
Uiteraard kunnen de bezoekers volop aan het debat meedoen.
Het debat wordt gehouden in de Melanchthon Business School, Wilgenlei 2B in Bleiswijk. Iedereen is van harte welkom!

Check Also

Houdt Lansingerland droge voeten bij stijging van de zeespiegel?

Lansingeland - Lansingerland ligt ongeveer vijf meter onder NAP. Op onze aarde ligt genoeg landijs om de zeespiegel 67 meter te laten stijgen. Maar wat als het vier meter stijgt? Op uitnodiging van de VVD Lansingerland legde dr. ir. Ronald Waterman op 16 mei in wijnbar Muller ##+## Co in Berkel en Rodenrijs uit wat dit betekent voor de kustbescherming.

Geef een reactie