dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Lezersschrijven » Waardering concert

Waardering concert

Graag wil ik mijn dank en waardering uitspreken naar alle vrijwilligers die het concert van het Alphens Kozakkenkoor en Klezmerband Nigun op zondag 17 februari mogelijk hebben gemaakt. Dank ook aan de KBO-PCOB, die dit initiatief heeft ondersteund. Wat hebben wij genoten! Vooral de zangeres van Nigun maakte veel indruk en wat leuk om oud-Berkelaar Wim Scholte te horen zingen.
Het is heel fijn als je op eigen gelegenheid, zo dicht bij huis, naar een muziekuitvoering kunt gaan op zondagmiddag. De laatste jaren zijn er vaker concerten geweest in de O.L. Vrouw Geboortekerk. Het Hollands Christelijk Mannenkoor treedt hier regelmatig op en het Utrechts Byzantijnskoor was hier twee jaar geleden. In november konden we al genieten van het Westlands Mannenkoor.
Het is zo gezellig om zoveel bekenden te ontmoeten en ik heb in de pauze ook leuke gesprekken gehad met mensen uit Pijnacker, Delft en Zoetermeer. Ook fijn zijn de comfortabele banken, de verwarmde kerk, de schermen en de goede akoestiek.
Na afloop konden we nog wat napraten in ’t Koetshuys met de leden van het koor en daar maakten veel bezoekers dankbaar gebruik van. Ik hoop dat er in de toekomst vaker dit soort evenementen georganiseerd worden, want het voldoet aan een grote behoefte.

Gien Schuurmans
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Defecte verlichting busbaan

Na drie weken is er nog steeds niets gedaan aan de niet werkende knipperlichten aan …

Geef een reactie