dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Open dagen voor uw zicht of gehoor

Open dagen voor uw zicht of gehoor

Open dagen voor uw zicht of gehoor

Berkel en Rodenrijs – Heeft u vragen over uw zicht of gehoor? Kom langs tijdens de open dagen van Lens, specialisten in horen en zien. Van 25 februari tot 2 maart bent u van harte welkom. Zie, hoor en ervaar het verschil. Al vele jaren is Van Keulen Horen een begrip in Berkel en Rodenrijs. Sinds kort in de naam veranderd in Lens. Michel van Leeuwen is een vertrouwd gezicht in de winkel aan de Wilhelminastraat. Hij werkt al meer dan 10 jaar bij het bedrijf.

Michel: “Van origine zijn wij een optiek bedrijf. Tot voor kort deden we aan de Wilhelminastraat alleen horen. Na de verbouwing van de winkel in september hebben we ons assortiment uitgebreid met brillen en lenzen. We bieden dus nu naast alle oplossingen op het gebied van gehoorproblemen ook alles aan voor zichtproblemen. We hebben mooie brillen, maar onze naam zegt het al, in lenzen zijn we gespecialiseerd.

Gespecialiseerde personeel

Michel: “Wij onderscheiden ons door specialisatie, klantvriendelijkheid en kennis. Zo zijn al onze audiciens triage audiciens. Dit houdt in dat wij zelf een gehoorapparaat mogen voorschrijven. U hoeft dan in veel gevallen bij een nieuw gehoorapparaat bijvoorbeeld niet via de huisarts naar een KNO-arts of audiologisch centrum. Ik ben gespecialiseerd in gehoorproblemen bij kinderen. Wij werken hier bijvoorbeeld veel samen met het Sophia Kinderziekenhuis. Na de geboorte van een kind weet je vaak al binnen een uur of het gehoor beschadigd is of niet. Het is mooi om daar een rol in te mogen spelen. Vroeger werden kinderen, en ook volwassenen, met aangeboren gehoorproblemen als stom of dom neergezet. Geheel onterecht. Met de mogelijkheden van deze tijd is dit niet meer nodig. Voor bijna ieder gehoorprobleem hebben wij de oplossing. Zo werken wij ook samen met verschillende audiologische centra.”

“Naast een opticien hebben wij ook een optometrist in dienst”, vertelt Michel. “Dit houdt onder andere in dat hij naast het controleren van uw lenzen of brilsterkte ook zorgvuldig kijkt naar de gezondheid van uw ogen.
Daarnaast bieden wij bijvoorbeeld ook speciale myopie remmende lenzen aan voor kinderen. Deze lenzen zorgen ervoor dat er een 30 tot 50% remmende werking is op de achteruitgang van het zicht van kinderen. Tegenwoordig zien we door het hogere gebruik van tablets en telefoons meer zichtproblemen bij jongere kinderen. Myopieremmende lenzen helpen de achteruitgang van het zicht te verminderen.
We bieden net zoals met horen voor eigenlijk ieder probleem met het zien een goede oplossing. Wij werken samen met alle zorgverzekeraars en bieden scherpe prijzen.”

Open dagen

Tijdens de open dagen is iedereen van harte welkom om langs te komen. Wellicht heeft u een vraag over uw gehoor of zicht die u al een tijdje bezig houdt. Maar u kunt ook langskomen om u te laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gehoor of zicht.
Op zaterdag 2 maart is er een KNO arts aanwezig. Deze kan een medisch oordeel geven over uw gehoor. Kunt u deze week niet langskomen dan is het uiteraard altijd mogelijk een afspraak te maken. Kijk voor meer informatie op lens.nl of bel 010 – 512 08 00.

Check Also

Verkeerscentrum.nl voelt zich thuis in Lansingerland

Berkel en Rodenrijs - Sinds kort is de Berkelse Poort tussen Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs enkele nieuwe bedrijven rijker waaronder Verkeerscentrum.nl voor Zoetermeer ##+## Lansingerland. Het bedrijf - dat Arjan van Holsteijn en zijn partner Johanna van Zwol in 2004 overnamen - zocht en vond een fraaie locatie in de onlangs gerealiseerd bedrijfsgebouwen naast de brandweerkazerne.

Geef een reactie