dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Voetbal Soccer Boys – UVS: 0-0

Voetbal Soccer Boys – UVS: 0-0

Bleiswijk – Tegen één van de kandidaten voor een prijs heeft Soccer Boys alsnog een punt weten te halen. De Leidse formatie mocht dan wel het betere van het spel hebben ook Soccer Boys kreeg kansen. Al in de eerste minuut kreeg de thuisclub een riante kans op het openingsdoelpunt. Uit een voorzet van Ruben van den Bosch kon Wilmar Zeelenberg de bal net niet de juiste richting meegeven. Hierna zette UVS de Bleiswijkse ploeg meer onder druk zonder echte noemenswaardige kansen. Het werd een wedstrijd die zich hoofdzakelijk op het middenveld zou afspelen met slechts één grote kans voor de gasten die over het doel ging.
De tweede helft kwam de ploeg van Soccer Boys – trainer Robert Linthorst beter in de wedstrijd. Goed doorgaan van Kent van Ruler bracht de bal bij Ruben van den Bosch die deze mogelijkheid naast zag gaan. Uiteindelijk zou Soccer Boys bijna nog de drie punten in huis weten te houden toen de broers Mats en Kent van Ruler een aanval wisten op te zetten waarna Wilmar Zeelenberg deze mogelijkheid naast zag gaan.
“Ik ben tevreden met een punt”, begroette Robert Linthorst de deling. “Maar we hadden de kans om in blessuretijd stiekem de drie punten in huis te houden. Al zou dat misschien iets te veel van het goede zijn geweest.”

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei werden er om 12.30 uur 540 duiven gelost voor een …

Geef een reactie