dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Lezersschrijven » Getuigenoproep mishandeling

Getuigenoproep mishandeling

Op 25 april 2018 werd mij om 13.05 uur door een man en zijn zoon een mishandeling aan gedaan ter hoogte van de Klapwijkseweg 18c te Berkel en Rodenrijs. Deze zaak loopt nog en ik zou graag in contact willen komen met mensen die de mishandeling hebben gezien en die voor mij in deze zaak zouden willen getuigen. Er zijn drie fietsers die het gezien kunnen hebben, twee volwassenen en een jonge jongen. De man die mij ondersteunde was een getinte man van rond de vijftig jaar.
Reacties kunnen naar: redactie@de-heraut.nl

Naam bij de redactie bekend

Check Also

Defecte verlichting busbaan

Na drie weken is er nog steeds niets gedaan aan de niet werkende knipperlichten aan …

Geef een reactie