woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Algemeen » Klucht Berkelse Toneel Groep
Berkel en Rodenrijs - Vrijdag 15 en zaterdag 16 februari zet de Berkelse Toneel Groep de klacht Boeing Boeing op de planken van zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2 in Berkel en Rodenrijs. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Klucht Berkelse Toneel Groep

Klucht Berkelse Toneel Groep

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 15 en zaterdag 16 februari zet de Berkelse Toneel Groep de klacht Boeing Boeing op de planken van zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2 in Berkel en Rodenrijs. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Alles draait in het stuk om de rijke vrijgezel Bernhard (Gertjan Hulst) die een liefdesrelatie heeft met maar liefst drie stewardessen van drie verschillende maatschappijen; Janet (Hanneke Nederpelt) van American Airlines, Angela (Ria Beverwijk) van Lufthansa en Gina (Esmé van de Plasse) van Alitalia. Dankzij een ingenieus schema overnacht de ene stewardess bij hem als de andere net met verre bestemming is opgestegen en dat lijkt allemaal naar wens te verlopen. De stewardessen wanen zich allemaal verloofd met ‘de liefde van hun leven’ en hebben er geen idee van dat Bernhard zich vermaakt met drie liefdes. Zijn butler James (Arnold Tousain) en kok Fred (Piet Olsthoorn) spelen het spelletje aardig mee en zijn zusje Roberta (Renate Haan-Bes) manoeuvreert hem listig door de intriges heen. Totdat het schema in de war raakt!
Souffleur is Emmy van der Hoeven, toneelmeester Aad Hulst, voor licht en geluid staat Jeroen van den Berg borg en de regie ligt in handen van Vivien Erwich.
Kaarten voor Boeing Boeing zijn te koop bij een drietal adressen in Berkel en Rodenrijs:
– Primera van der Poel aan de Wilhelminastraat,
– Benzinestation Van den IJssel aan de Wilgenlaan,
– Boekhandel van Atten aan de Kerkstraat.

Check Also

Spreekuur SAMEN Doen

Lansingerland – Jeugd Cultuur Fonds, Jeugd Sport Fonds, Stichting Leergeld, Welzijn Lansingerland, Bibliotheek/Taalhuis, MEE en …

Geef een reactie