woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Politiek » Wedstrijd CDA: de groenste tuin

Wedstrijd CDA: de groenste tuin

Lansingerland – Door klimaatverandering en nieuwbouw is er behoefte aan extra ruimte voor water. Het Hoogheemraadschap Delfland zorgt er ook in de toekomst voor dat iedereen droge voeten houdt. U kunt echter ook zelf wat doen, bijvoorbeeld door minder tegels in de tuin of een regenton.
Het CDA-Delfland wil meer groen in de wijken stimuleren en looft een groen tuinpakket, ter waarde van € 25 uit voor de groenste tuin in de gemeente.
Heeft u de groenste tuin of weet u iemand die er zeker voor in aanmerking komt? Stuur dan voor vrijdag 1 maart 2019 uw gegevens, met een of meerdere foto’s naar: maarten.jansen.cda@gmail.com.
Op 4 maart wordt de winnaar op de facebookpagina van het CDA-Delfland bekend gemaakt.

Check Also

“Wij willen geen laadpaalparkeerplaats voor de deur!”

Lansingerland - Het zal je maar gebeuren. Je komt er toevallig achter dat een achterbuurman een laadpaal voor een elektrische auto heeft aangevraagd, en die komt een straat verder dus, pontificaal voor jóuw deur. Kan dat dan zomaar en wat zijn de spelregels die de gemeente hiervoor hanteert eigenlijk? We verdiepten ons in het dossier dat we aangereikt kregen, zodat u op de hoogte bent wat er allemaal kan gebeuren als laadpalen overal uit de grond worden gestampt. U bent gewaarschuwd.

Geef een reactie