zaterdag 25 mei 2019 | week 21
Home » Politiek » Wedstrijd CDA: de groenste tuin

Wedstrijd CDA: de groenste tuin

Lansingerland – Door klimaatverandering en nieuwbouw is er behoefte aan extra ruimte voor water. Het Hoogheemraadschap Delfland zorgt er ook in de toekomst voor dat iedereen droge voeten houdt. U kunt echter ook zelf wat doen, bijvoorbeeld door minder tegels in de tuin of een regenton.
Het CDA-Delfland wil meer groen in de wijken stimuleren en looft een groen tuinpakket, ter waarde van € 25 uit voor de groenste tuin in de gemeente.
Heeft u de groenste tuin of weet u iemand die er zeker voor in aanmerking komt? Stuur dan voor vrijdag 1 maart 2019 uw gegevens, met een of meerdere foto’s naar: maarten.jansen.cda@gmail.com.
Op 4 maart wordt de winnaar op de facebookpagina van het CDA-Delfland bekend gemaakt.

Check Also

Houdt Lansingerland droge voeten bij stijging van de zeespiegel?

Lansingeland - Lansingerland ligt ongeveer vijf meter onder NAP. Op onze aarde ligt genoeg landijs om de zeespiegel 67 meter te laten stijgen. Maar wat als het vier meter stijgt? Op uitnodiging van de VVD Lansingerland legde dr. ir. Ronald Waterman op 16 mei in wijnbar Muller ##+## Co in Berkel en Rodenrijs uit wat dit betekent voor de kustbescherming.

Geef een reactie