zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Politiek » Wedstrijd CDA: de groenste tuin

Wedstrijd CDA: de groenste tuin

Lansingerland – Door klimaatverandering en nieuwbouw is er behoefte aan extra ruimte voor water. Het Hoogheemraadschap Delfland zorgt er ook in de toekomst voor dat iedereen droge voeten houdt. U kunt echter ook zelf wat doen, bijvoorbeeld door minder tegels in de tuin of een regenton.
Het CDA-Delfland wil meer groen in de wijken stimuleren en looft een groen tuinpakket, ter waarde van € 25 uit voor de groenste tuin in de gemeente.
Heeft u de groenste tuin of weet u iemand die er zeker voor in aanmerking komt? Stuur dan voor vrijdag 1 maart 2019 uw gegevens, met een of meerdere foto’s naar: maarten.jansen.cda@gmail.com.
Op 4 maart wordt de winnaar op de facebookpagina van het CDA-Delfland bekend gemaakt.

Check Also

Cultuurhuis Blok B in Berkel

Lansingerland - Op woensdag 10 april wordt in het gemeentehuis om 20.00 uur voor raadsleden en belangstellenden een beeldvormende avond over het Cultuurhuis Berkel gehouden. Cynthia Dekker van Rotterdam Festivals presenteert de resultaten van het onderzoek naar de culturele profielen van de inwoners van Lansingerland. Vervolgens neemt Dick te Winkel van BMC u mee langs de resultaten van een haalbaarheidsonderzoek en presenteert hij het concept voor een cultuurhuis in Berkel.

Geef een reactie