dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Korfbal

Korfbal

Bleiswijk – Korfbalvereniging Weidevogels heeft de uitwedstrijd op zaterdag 9 februari tegen Kinderdijk ruim verloren. Kinderdijk liet Weidevogels totaal niet in het spel komen en breidde de voorsprong gestaag uit naar een 24-11 overwinning.
Na acht verloren competitiewedstrijden wachtte Weidevogels nog steeds op haar eerste overwinning. De Bleiswijkse ploeg wist dat het een zware dag zou worden tegen de nummer twee Kinderdijk. Vanaf het allereerste begin was het dan ook Kinderdijk dat domineerde. Aanvallend haalde Kinderdijk een hoog schotpercentage waardoor de ploeg met gemak wegliep bij Weidevogels. Ook verdedigend hield de ploeg het Bleiswijkse Weidevogels in bedwang en liep uit tot 14-4 bij rust.
De tweede helft poogde Weidevogels de schade te beperken en als team niet uit elkaar te vallen. Ondanks dat de ploeg tegen een groter wordende achterstand aankeek, bleef Weidevogels wel bij elkaar. Uiteindelijk ging de wedstrijd verloren.
Zaterdag 16 februari speelt Weidevogels opnieuw een uitwedstrijd. Tegen ODO uit Maasland wordt om 18.00 uur de jacht naar punten heropend.

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei werden er om 12.30 uur 540 duiven gelost voor een …

Geef een reactie